Nimic nu este atat de mare incat să ne stea în cale atunci când întâmpinăm o problemă!

În acest filmuleţ  doisprezece pui de raţă încearcă să-şi înfrângă temerile şi să urce câteva trepte, care însă, se dovedesc a fi prea înalte, reuşind să le dea multe bătăi de cap boboceilor. Vor putea ei oare să depăşească acest obstacol neprevăzut? Urmăriţi filmuleţul până la final pentru a afla!

Putem considera micutele  inaripate ca fiind un exemplu pentru noi! Şi asta pentru că nimic nu ar trebui să ne stea în cale atunci când întâmpinăm o problemă!..Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s