Cunoaste-ti umbra si imprieteneste-te cu tine!

Până nu demult, eram convinsă că în viaţa trebuie să te apropii de perfecţiune. Munceam să fiu bună, pozitivă, să mă dezvolt continuu, să adaug în vocabularul meu cuvinte frumoase. Până aici nimic neobişnuit, ai să-mi spui. Poate!


Suntem învăţaţi să ne purtăm frumos în societate, să ne adresăm cu respect oamenilor din jurul nostru, să mulţumim formal, să ne lăsăm la urmă şi să-i punem pe primul loc pe ceilalţi. Şi de aici şi până la a te departa complet de tine, e doar un pas. Şi groapa se adânceşte tot mai tare şi tu nu mai întelegi nimic. Şi vine un moment în care te revolţi şi toata bunătatea ta e înlocuită de răutate, invidia ia locul generozităţii, lumina se transformă în întuneric.

“Acolo unde există multă lumină, umbra este adancă.” Goethe


Momentul revoltei tale, este momentul în care umbra ta vrea să  iasă la suprafaţă, să o cunoşţi şi să o accepţi în viaţa ta. Până nu vei accepta că eşti şi bine şi rău, şi alb şi negru, şi iubire şi ură, ai să trăieşti în minciună şi ai să cunoşti doar nefericirea.


“Cine priveşte mai întâi în oglinda apei, vede mai întâi propria-i imagine. Cine se îndreaptă spre sine însuşi, riscă să se întâlnească cu sine însuşi. Oglinda nu linguşeşte, ea il reflectă cu fidelitate pe cel care se uită în ea, acel chip pe care nu-l arătăm niciodată lumii, pentru că îl ascundem cu ajutorul persoanei – masca noastra de actori. Oglinda însă se află dincolo de mască şi arată adevaratul chip.”

Ce vreau să-ţi spun eu, este că din clipa în care am făcut cunoştinţă cu umbra mea, viaţa mi s-a schimbat complet. Şi umbra mi-a devenit cea mai bună prietenă. Este sinceră şi nu poate fi mituită. Te însoţeşte permanent şi este cel mai bun critic pe care îl poţi avea lângă tine.

 Cine este de fapt această umbră? De unde vine? Unde stă? Cum arată?

Umbra ta este partea ta întunecată. Este partea opusă părţii luminate şi în care tu ai grijă să ascunzi cât mai adânc, defectele tale, comportamentele de care îţi este ruşine şi care te fac să te simţi vinovat. Şi cu fiecare neacceptare, umbra ta se face tot mai mare.
Poate o să te întrebi de ce este nevoie de acestă lecţie şi care este rolul ei. În machiaj, se foloseşte foarte des umbra. Te-ai gândit vreodată că există o legătură între umbra ta şi umbra din machiaj? Pregătesc un material în care ai să descoperi lucruri de-a dreptul uimitoare. Femeia se machiază în funcţie de starea psihologică. Nu îţi dezvălui mai mult, pentru că vreau să fie o surpriză până la capăt.



Ce trebuie să faci tu? În primul rând, vreau să faci cunoştinţă cu umbra ta. Poate că ai facut-o sau poate nu, te invit să aplici tehnica prin care eu mi-am îmbrăţişat umbra cochetă. Tehnica o vei aplica în 2 etape:

Etapa 1: ai nevoie să râmâi singură cu tine. Închide-ţi telefonul, elimină toate sursele de zgomot şi ai grijă să nu te deranjeze nimeni pentru 30 de minute. Aşează-te într-o poziţie confortabilă şi închide ochii. Începe să-ţi aminteşti momentele în care te-ai simţit mincinoasă, urâtă, rea, nedreaptă, grasă, nervoasă, vinovată, ruşinată, înspăimântată, superioară, ironică, invidioasă, geloasă, posesivă, egoistă, autoritară, sfidătoare, furioasă şi lista o vei continua tu. Este un exerciţiu foarte bun, prin care să-ţi asumi părţile pe care tu nu le recunoşti la tine. Acum eşti singură şi nu te aude nimeni. Eşti doar tu şi umbra ta. Aşa că, repetă cu voce tare:



Eu sunt mincinoasă.
Eu sunt nervoasă.

Eu sunt invidioasă.

Eu sunt geloasă.

Eu sunt…………….


După ce vei recunoaşte şi vei accepta la tine şi partea ta întunecată, se va produce eliberarea. Te vei simţi liberă şi din momentul acceptării, vei ştii să deţii controlul. O dată descoperită, umbra nu dispare. Ea nu vrea decât să-ţi arate că există. Şi tot ce trebuie să faci tu, este să o controlezi. Nu-i aşa că pare simplu? Încearcă!

Etapa 2: ai nevoie să te observi pe tine în interacţiunile cu persoanele din jurul tău. Atunci când cerţi pe cineva, te cerţi pe tine. Atunci când vorbeşti urât despre o persoană, te caracterizezi pe tine. Oamenii din jurul tău, nu sunt decât nişte oglizi, care îţi arată cum eşti tu. Nu închide ochii şi priveşte-te atent. Ceea ce admiri la o persoană, este de fapt ceea ce admiri la tine. Ceea ce te deranjează la celălalt, este cea ce nu recunoşti în tine.

De acum, nu mai căuta vinovaţi. Asumă-ţi reflexia din oglindă!

Până la următoarea noastră întâlnire, te provoc la acţiune. Aplică cele două etape ale tehnicii, şi scrie-mi cum arată umbra ta.

Te felicit pentru că eşti interesată să te descoperi şi să te pui cu adevărat în valoare.
p.s. : Îţi recomand să vezi “The Shadow Effect – Debbie Ford” şi “Black Swan”. Ai să înţelegi tot ce nu ţi-ai putut explica până acum.

Sursa: femeiacocheta 

***********
Alina Dospinescu

Iata si filmul despre “Efectul umbrei, cu traducere romaneasca. Vizionare placuta, este un film important, care ne poate ajuta sa ne intelegem mai bine si  sa ne iubim mai mult!



Efectul Umbrei (film documentar) from Adina Amironesei on Vimeo.

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa descopere puterea sacră și profund vindecătoare a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare. In calitate de psiholog, terapeut de familie și facilitator de workshopuri si cursuri transformaționale pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare (fata in fata si online), ci și căldură sufletească și încredere în sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, vindecare emoțională și o scânteie de magie divină în viața femeilor ce aleg să își descopere potențialul nelimitat.

71 thoughts on “Cunoaste-ti umbra si imprieteneste-te cu tine!”

  1. Goedendag iedereen,Mijn naam is Elumelu, de Grote Okaikulo! zoon van Jabulani Luan, uitBotshabelo Historical Village, Mpumalanga, Zuid-Afrika. Ik ben geboren in een zeer krachtige en spirituele familie waar ik de kracht had om fysieke en spirituele uitdagingen in mensenlevens op te lossen, ik wilde dit nooit doen omdat ik dacht dat het fetisj was.Een man nodigde me uit voor spiritueel werk in Canada en de man voor wie ik werkte vertelde me dat hij op het internet oplichterij heeft gehad voordat iemand hem naar mij heeft verwezen. Hij was ook bang en hij nodigde me uit in zijn land om er zeker van te zijn dat het geen oplichterij was, toen ik daar aankwam na mijn werk, vroeg hij me om een ​​korte notitie over mezelf te schrijven en op internet te plaatsen zodat mensen die mijn hulp kan contact met mij opnemen. Dus als je daar bent en je fysiek of spiritueel hulp nodig hebt, neem dan contact met me op via WhatsApp + 27736117700 of e-mail: drelumeluspelltemple@gmail.com voor een dringende oplossing voor elk type uitdaging, zowel fysiek als spiritueel. Dank u en moge God u zegenen terwijl u dat doet.

    Like

  2. Bună ziua tuturor, eu sunt Edith Katty, trăiesc în Irlanda, vreau să mulțumesc și să onor pe DR.WEALTHY pentru munca deosebită pe care a făcut-o pentru mine, mi-a adus iubitul în 72 de ore pe care nu am crezut că va trece vreodată. în viața mea, dar acest mare om DR.WEALTHY mi-a dovedit că puterile pot face minuni, am primit contactul său de la un prieten din Irlanda, pe care l-a ajutat, acest prieten de-al meu mi-a spus că acest om este grozav, dar m-am simțit ca hmm Esti sigur? pentru că cu greu cred aceste lucruri, așa că mi-a spus să nu-mi fac griji că atunci când îl contactez, că îmi garantează 100% că iubitul meu se va întoarce, dar dacă nu merge, el va fi cel care va da mi-am înapoiat banii, pentru a-i arăta sinceritatea, mi-a dat documentele casei sale, că dacă nu funcționează și nu mi-a plătit banii pe care i-am cheltuit, că ar trebui să-i strâng casa și el mi-a dat toate documentele , am fost atât de surprins că a fost atât de serios, așa că l-am contactat și i-am spus ce vreau, mi-a spus doar că totul va fi făcut în 72 de ore, așa că cu asigurarea prietenului meu mi-a dat că a avut încredere, așa că în următoarele 72 de ore, când mi-a spus că am auzit doar o lovitură la ușa mea, nu știam niciodată că este omul meu, așa că am deschis ușa, primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă în genunchi , a început să mă roage să-l iert că i-a părut foarte rău pentru toate, am fost cu adevărat surprins și am fost și fericit, așa că l-am iertat și acum trăim împreună fericiți ca niciodată și folosesc mass-media pentru a-mi invita prietenii la nunta mea, care va avea loc pe 29 februarie 2020, sunt foarte fericit, mulțumesc domnului Daniel care mi-a oferit contactul și onoarea participați la DR.WEALTHY, care a ajutat foarte mult, dacă aveți aceeași problemă sau aveți orice fel de boli și aveți nevoie de ajutorul său, vă rugăm să trimiteți un e-mail la DR.WEALTHY prin wealthylovespell@gmail.com și să primiți orice fel de ajutor, aici WhatsApp lui +2348105150446. accesați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com

    Like

  3. He always surprises everyone who seeks his help. It's a hundred percent hands down with it's magical powers. I thank you so much for getting my relationship back to normal after 5 months of breaking up with my ex boyfriend. WhatsApp at   27736117700  for Elumelu The Great Okaikulo, he is the great and most powerful wizard I trust. Even in this pandemic worldwide Elumelu, The Great Okaikulo was able to bring my ex-boyfriend within 48 hours with his spiritual powers, after I paid the initial fee of 350 euros to purchase the items needed to do the job for me. After he finished, my ex girlfriend returned to me within 48 hours and today we are now the best for each other. You can contact Elumelu, The Great Okaikulo through his WhatsApp line at 27736117700  for any help in your relationships/marriages.

    Like

  4. Sunt copleșit de bucurie, mulțumită dr. Ilekhojie. Soțul meu m-a lăsat pentru o altă femeie câțiva ani în urmă și am fost foarte devastat pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, am rămas cu cei doi copii ai mei și un job care plătește puțin. Aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre dr. Ilekhojie și am decis să-l contactez. I-am explicat problema mea și el m-a asigurat că voi vedea un rezultat pozitiv după 24 de ore, în mod surprinzător soțul meu s-a întors a doua zi după vraja implorându-mă să-l iert și mi-a promis că nu va pleca niciodată. Sotul meu s-a intors de 6 luni acum si nu am avut niciodata probleme, ma bucur ca nu m-am indoit de Dr. Ilekhojie pentru ca sigur poate rezolva orice probleme. De asemenea, îl puteți contacta acum pentru ajutor. E-mail: (gethelp05@gmail.com) Viber / WhatsApp: +2348147400259

    Like

  5. Sunt DONNA, sunt din Marea Britanie. După ce am fost într-o relație cu iubitul meu de 1 an acum și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată. de un adevăr, îl iubesc cu adevărat pe acest tip și niciodată nu îmi pot imagina viața fără el. Am încercat în continuare tot posibilul să-l recuper, dar tot efortul meu de a-l readuce în viața mea nu a dat rezultate. A fost în această zi credincioasă, am întâlnit câteva Mărturii pe un site web despre acest mare caster vrăjitor numit (DR.WEALTHY) orice persoană a susținut că îi ajută să își reînnoiască relația și să-i readucă pe fostul iubit, trebuia să-l contactez pentru că el a fost ultima mea speranță. L-am contactat prin e-mailul său și m-a asigurat că în trei zile, prietenul meu va pleca de la cealaltă fată și va reveni la mine și a fost o surpriză foarte mare să-l văd pe prietenul meu revenind la mine după trei zile vraja a fost Terminat. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul DR.WEALTHY. În același timp, vreau să folosesc această ocazie pentru a spune / sfaturi cât mai mulți care au nevoie de fostul lor înapoi, dacă aveți nevoie de ajutorul lui puteți Contactați-l prin EMAIL: wealthylovespell@gmail.com WHATSAPP HIM @ +2348105150446 vizitați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com

    Like

  6. I feel very happy to share my great and wonderful testimony with everyone on this site..: I was married for 4 years to my husband and all of a sudden another woman came into the picture he started hating me and he was abusive.but i still loved him with all my heart and wanted him at all cost…. He filed for divorce and my whole life was turning apart and i didn't know what to do, he moved out of the house and abandoned me and the kids… my very close friend told me about trying spiritual means to get my husband back and introduced me to a spell caster so i decided to try it. although i didn't believe in all those things then when he did the special prayers and spell, after 2 days, my husband came back and was pleading that he had realized his mistakes I just couldn't believe it, anyway we are back together now and we are happy in case anyone needs help here is his email address; Account doctorirekenagba@gmail.com His spells is for a better life OR call his number +2347059630655 or contact him on WHATSAPP

    Like

  7. Aceasta este o mărturie a unui mare casator de vrăji „DR.WEALTHY”, care m-a ajutat în restabilirea vieții mele amoroase. În ziua în care soțul meu m-a părăsit, lucrurile au apărut sumbre și atmosfera a fost grea de incertitudini. Totul mi s-a părut palid, așa că am decis să caut ajutor în râșile de vrăji, care au capacitatea de a-mi aduce fostul soț înapoi la mine. Așa cum era prevăzut, am mers pe internet și așa cum ați văzut și în căutarea dvs. pentru o casetă de vrajă fiabilă, am văzut o mulțime de mărturii realizate de răzvrăjitori în recuperarea foștilor soți și persoane dragi. Condus de credința în DR.WEALTHY L-am contactat și după ce i-am explicat lucrurile, a acceptat să facă față provocărilor din teren. S-a descurcat excelent. Fostul meu soț mi-a revenit cu mai multă grijă și afecțiune. Prin urmare, aș dori să profit de această ocazie pentru a-i aduce un omagiu pentru serviciul său dezinteresat pentru situația mea. Lăudabil, a arătat un mare curaj în asumarea sarcinii descurajante de a găsi soluții la practic orice problemă dată. Contactați-l la, wealthylovespell@gmail.com sau whatsapp, la +2348105150446 vizitați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com

    Like

  8. Mulțumesc Domnului, am crezut în Dr. ODION după ce am citit atât de multe mărturii despre munca sa și am decis să-l contactez. Îmi scriu propria mărturie pe care nu am crezut-o niciodată că ar fi posibilă. Înainte de a-l cunoaște pe dr. ODION, am simțit că toate acestea sunt credințe superstițioase și că vraja nu era dovedită științific ca fiind adevărată, dar această casă de vrăjire m-a făcut să cred altfel. EL ESTE UN OM BUN. Mi-am primit fostul iubit înapoi cu ajutorul acestui bărbat după 1 an de încercare, dar nici un mijloc posibil nu părea să arate. Dacă citiți vreo mărturie despre dr. ODION, este adevărat. Prietenul meu m-a părăsit mai bine de 1 an și am vrut să-l am înapoi și am încercat să-l rog să se întoarcă la mine, dar el mi-a plătit urechile surde și m-a făcut prost în public. Dr. ODION mi-a fost trimis de un prieten de-al meu, care a ajutat și el în locul meu de muncă și i-am spus că este superstițios și că este un prost să creadă în astfel de lucruri fetișoase. Dar după atâtea gânduri, am intrat online să-l caut și am decis să-l contactez la e-mailul său. Curând mi-a dat numărul său de mobil și am vorbit și noi un timp bun. El este cel mai bun. Înainte ca vraja lui să funcționeze, aveam deja asigurarea. În 2 zile, fostul meu iubit după 1 an de batjocură de a fi un bărbat inutil, a venit la mine implorând de data asta. Nu știam ce a făcut acest om, dar este foarte bine să facă așa ceva pentru mine. Îi mulțumesc lui și prietenului meu că l-au cunoscut prea zilnic din viața mea. Cred că va ajuta pe oricine vine la el să-l contacteze (drodion60@yandex.com) sau WhatsApp lui +2349060503921.

    Like

  9. BONJOURle spectateur est ici pour partager mon témoignage sur la façon dont j'ai finalement rejoint le capot des Illuminati et suis devenu RICHE, CÉLÈBRE ET PUISSANT, j'ai fait de mon mieux pour devenir membre du capot mais j'ai été arnaqué plusieurs fois, avant de finalement tomber sur un témoignage sur le net alors j'ai contacté l'agent, j'avais tellement peur qu'il me demande beaucoup d'argent avant de pouvoir rejoindre le quartier mais à ma grande surprise il n'a demandé à acheter que les articles que j'ai fabriqués et aujourd'hui je suis si heureux de le dire au monde qui est riche et a pu construire de nombreuses entreprises avec tout cela, j'ai la somme de 20 millions de dollars sur mon compte personnel et je suis également connu dans le monde entier pour les affaires qui m'ont été confiées par les Illuminati et qui ont aussi la le pouvoir de faire ce que je veux … je sais que beaucoup de gens peuvent être sur mon chemin et demander de l'aide ici est leuremail officiel: illuminatibrotherhood5555@gmail.comWhatsApp +3197005032123www.gaia.com/article/what-is-the-illuminatiMéfiez-vous des escrocs et vous devez être âgé de plus de 18 ans.

    Like

  10. Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună în întreaga lume cu privire la modul în care mi-am revenit fosta iubire. Înnebuneam când dragostea mea m-a părăsit pentru o altă fată luna trecută, dar când întâlnesc un prieten care mi-a prezentat-o ​​pe DR ISIKOLO marele mesager al oracolului pe care îl slujește, i-am povestit problemei lui DR ISIKOLO despre cum a plecat fosta mea iubire eu și, de asemenea, cum aveam nevoie pentru a obține un loc de muncă într-o companie foarte mare. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit dacă îmi voi primi dorința inimii fără niciun efect secundar. El mi-a spus ce trebuie să fac, după ce s-a făcut, în următoarele 2 zile, dragostea mea m-a sunat la telefon și îmi spunea că îmi pare rău că m-am trăit înainte și, de asemenea, în săptămâna următoare după ce m-a sunat pledând pentru iertare, am fost chemat pentru interviu în compania mea dorită, dacă aveam nevoie să lucrez ca director general. Sunt atât de fericit și de copleșit că trebuie să spun asta întregii lumi să contacteze DR ISIKOLO la următoarea adresă de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com și să rezolve toate problemele dvs. Nici o problemă nu este prea mare pentru el ca să o rezolve. Contactați-l direct pe isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    Like

  11. Am fost în lacrimi timp de 4 săptămâni, deoarece soțul meu a spus că vrea un divorț, că am fost atât de confuz și de suflet. Până într-o zi foarte bună, când am auzit de dr. Ajayi, am citit câteva mărturii pe site-ul său despre cum a reușit să reconcilieze relațiile rupte, așa că am decis să încerc. L-am contactat și mi-a spus lucruri care trebuiau făcute pentru ca el să vrajească, la început mă gândeam dacă ar trebui să o fac și m-am hotărât să încerc … am făcut ceea ce Dr. Ajayi vrăjitorul mi-a spus să fac, apoi până la un interval de 7 zile din nicăieri soțul meu care m-a părăsit fără niciun motiv a venit acasă într-o seară și a implorat să mă aibă înapoi, chiar a venit cu fratele său și a pledat pentru iertare. După atâta durere pe care am trecut-o, soțul meu s-a întors încă … sunt atât de fericit … toate datorită doctorului Ajayi, îl puteți contacta pentru orice fel de lucruri de vrăji. Cred că te va vedea prin problemele tale de RELAȚIE.E-mail: drajayi1990@gmail.comViber / Whatsapp: +2347084887094

    Like

  12. Sunt atât de încântat, deoarece căsătoria mea ruptă a fost restabilită, iar soțul meu s-a întors după ce ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul nostru am fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiesc inima, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram cu adevărat îndrăgostit de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc întotdeauna să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugerează că Dr.Wealthy poate ajuta să revină la ex. rapid. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o apoi a făcut o (Vrajă de dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa că așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât a fost înainte, totul datorită doctorului Rich. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet, încât dr. Vrăjitor, real și puternic, care mă voi ruga mereu să trăiesc mult pentru a-și ajuta copiii în vremea necazurilor, dacă ești aici și ai nevoie de Ex înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum acest puternic turnător de vrăji. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la: Cont: wealthylovespell@gmail.com, vizitați site-ul web http://wealthyspellhome.over-blog.com puteți să-l sunați sau să-l adăugați pe Whats-app: +2348105150446, MULTUMESC Dr.Wealthy

    Like

  13. Bună ziua Aceasta este o mărturie mare pe care trebuie să împărtășesc. N-am crezut în vrăji sau magie, nu până când am întâlnit Ogala (Drogala02@gmail.com). Viața mea s-a întors !!! După 2 ani de căsnicie ruptă, soția mea m-a lăsat cu doi copii. Aproape că m-am sinucis, eram distrus emoțional. Mulțumită unui caster pe nume Dr. Ogala pe care l-am întâlnit online. Într-o zi credincios în timp ce navigarea pe internet, am dat peste o mulțime de marturii despre acest caster special. Unii oameni au mărturisit că el a adus fostul lor iubit înapoi, alții au mărturisit că el a restaurat uterul lor, vindecat de cancer și alte boli, alții au mărturisit că el ar putea arunca o vraja pentru a opri divorțul. Am dat peste, de asemenea, o mărturie special, a fost de la o femeie pe nume Sonia, ea a depus mărturie despre modul în care el a adus iubitul ei Ex înapoi în mai puțin de 2 zile, și la sfârșitul mărturiei ei ea a lăsat-o să meargă Dr. Ogala e-mail personal (Drogala02@gmail.com). După ce a citit toate aceste marturii, am decis să-i dea un try. L-am contactat prin e-mail și a explicat problema mea să-l. În doar 48 de ore, soția mea s-a întors să mă vadă. Ne-am rezolvat problemele, și suntem chiar mai fericiți decât înainte, Dr. Ogala este cu adevărat un om talentat, nu am de gând să oprească postați-l pentru că el este un om minunat. Dacă aveți o problemă și sunt în căutarea unei soluții reale și un adevărat Semoilaker pentru a rezolva toate problemele pentru tine, contactați Dr. Ogala cu puterile sale El poate transforma visele tale în realitate. ……………….DE ASEMENEA, VĂ POATE AJUTA CU:1. Adu-ti prietenul sau prietena inapoi2. Adu-ți înapoi soțul sau soția3. Castiga la loterie și promovarea în birouri4. Vă ajută să rămâneți gravidă, dacă aveți nevoie de un copil5. Cure complete de orice fel de boală contactați-l acum prin: Drogala02 @ gmail. Com… puteți apela numărul său de mobil +2347049668119!

    Like

  14. Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă. Sunt Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine cu 4 luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit martori minunați despre VRAJA DE IUBIRE SĂNĂTOSĂ care a fost progresivă cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că Dr.Wealthy mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, am trăit pașnic. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wealthy oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți vreo problemă, contactați Dr.Wealthy, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.wealthylovespell@gmail.comScrieți-l pe Whats-app +2348105150446Blog: http://wealthyspellhome.over-blog.com

    Like

  15. În acest moment anul trecut, eram în lacrimi și inima frântă pentru că mariajul meu de 7 ani binecuvântat cu două frumoase fiice s-a destrămat și nu știu ce a mers prost, soțul meu a cerut divorțul și a plecat, iar fetele singure să aibă grijă de noi înșine, nu este o problemă pentru mine, deoarece sunt o femeie muncitoare, dar am nevoie de dragostea soțului meu înapoi și îl vreau acasă. Din fericire pentru mine, treceam prin câteva bloguri cu probleme de căsătorie când am văzut o mărturie despre modul în care Dr. Ajayi, un mare jucător de vrăji, îi ajuta pe oameni în casa lor conjugală folosind vraja magică. I-am luat contactul și i-am explicat problemele mele, mi-a spus motivul pentru care soțul meu se comportă așa cum mi-a spus și mi-a spus lucrurile necesare, așa cum scriu asta soțul meu se află în sufragerie jucându-se cu copii și suntem o familie fericită care trăiește din nou în dragoste. Vreau să vi-l recomand pe dr. Ajayi ca om al cuvintelor sale, să-l contactați pentru orice fel de problemă de viață cu care vă confruntați și să obțineți o soluție durabilă. E-mail: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp / Viber: +2347084887094.

    Like

  16. Vă mulțumesc mult DR ISIKOLO pentru că l-ați făcut pe fostul meu iubit să revină la mine. Scriu această minunată mărturie cu privire la acest om. Mi-a îndeplinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit mai mult de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, dar nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi cum este obosit de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Au trecut luni și iubitul meu nu m-a mai contactat și nu am mai auzit de el și telefonul său mobil a fost deconectat. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atâtor dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare jucător de vrăji pentru că nu am contactat niciodată pe nimeni înainte și vă spun că după o săptămână de contact, fostul meu iubit m-a sunat și mi-a cerut să mă vadă după 48 de ore, a făcut treaba pentru a mă împăca cu bărbatul meu, el purta un inel pe degetul meu. Sunt foarte fericit pentru că în curând voi fi o fată căsătorită cu ajutorul acestui mare jucător de vrăji. Am promis să vă manifest lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest om pentru a vă ajuta la: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți să-l WhatsApp și la +2348133261196.

    Like

  17. Vreau să profit de această ocazie pentru a mulțumi unui jucător de vrăji numit Dr. Ajayi Deoarece a contribuit la restabilirea păcii în căsnicia mea ruptă, am ajuns să-l cunosc printr-un prieten pe care l-a ajutat cu numere norocoase să câștige mare la o loterie. Nu vreau să intru în detalii, dar ceea ce aș vrea să știți este că Dr. Ajayi este un adevărat om spiritual deoarece am căutat ajutor din diferite surse, dar nu s-a întâmplat nimic. a trecut până când prietenul meu mi l-a prezentat, l-a contactat despre căsătoria mea ruptă și i-a explicat totul, mi-a spus ce să fac, ceea ce am respectat și astăzi sunt un om fericit în căsătoria mea, soția mea a venit acasă și a spus că nu Nu mai vreau să divorțez și datorită doctorului Ajayi este însărcinată cu un băiețel și situația mea financiară s-a îmbunătățit. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru orice lucru care vă deranjează, contactați Great Spell Caster Dr Ajayi prin e-mail drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp: +2347084887094, este 100% garantat

    Like

  18. suntem căsătoriți de 14 ani binecuvântați cu doi copii și viața mergea fără probleme. soțul meu obișnuia să îngrijească familia, dar încetează să facă asta dintr-o dată și a spus că s-a săturat de căsătorie și vrea să mergem pe calea noastră separată și să cerem divorț, dar refuz să semnez hârtia și a mutat a fost o perioadă grea pentru mine, într-o zi când m-am întors de la serviciu, am întâlnit un bun prieten de-al meu după ce am schimbat saluturi, a întrebat despre soțul meu și i-am explicat lucrurile. mi-a spus să nu-mi mai fac griji că are o soluție pentru mine, a introdus un om spiritual puternic numit dr. Ajayi, mi-a dat numărul său, nu l-am sunat imediat pentru că eram sceptic. într-o zi am decis să-l sun și el a răspuns, i-am explicat lucrurile și mi-a spus că problema mea va fi rezolvată și soțul meu se va întoarce peste trei zile, mi s-a spus ce trebuie făcut și i-am urmat instrucțiunile. Astăzi sunt fericit pentru că soțul meu se află în curtea din spate și suntem din nou familie, contactați-l pe Dr. Ajayi pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com dacă aveți o problemă de relaționare și veniți și împărtășiți mărturia dvs. ca mine.

    Like

  19. Viața este un mister cu multe întrebări care au nevoie de răspunsuri, cu ce probleme te confrunți pe pământ?Ți-a părăsit soțul sau soția viața fără nicio explicație bună care te face să te confuze și să-i vrei înapoi în viața ta? Dr. Ajayi este omul potrivit pentru meserie, el este un puternic jucător de vrăji binecuvântat de strămoșii săi și acceptat de zei ca purtător de cuvânt pe pământ, Dr. Ajayi mă ajută să-mi salvez acasă spartă aducându-mi înapoi soțul la mine cu vraja lui puternică . Eu și soțul meu am fost separați 9 luni fără comunicare, dar odată cu vraja exprimată de Dr. Ajayi, el sa întors și suntem din nou o familie fericită. Contactați-l pe dr. Ajayi, turnătorul de vrăji, dacă vă confruntați cu orice fel de probleme de viață și aveți nevoie de o soluție rapidă. Viber sau Whatsapp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    Like

  20. Soțul sau soția dvs. au spus că nu sunt interesați din nou de căsătorie și că doriți o reconciliere rapidă cu ei, contactați-l pe dr. Ajayi, un puternic jucător de vrăji pe whatsapp +2347084887094 sau pe e-mail: drajayi1990@gmail.com, este un om înzestrat de strămoșii săi cu mare putere supranaturală pentru că m-a ajutat să-mi recâștig soțul după 9 luni de despărțire, soțul meu a spus că vrea un divorț și pleacă cu o altă femeie, mi s-a făcut cunoscut faptul că a fost manipulat de cealaltă femeie din cauza averii sale . Dr. Ajayi mi-a pregătit o vrajă și într-o săptămână soțul meu a rupt hârtia de divorț și trăim în pace. Vă mulțumim încă o dată dr Ajayi, dacă aveți o problemă similară sau ceva care vă deranjează viața, contactați dr. Ajayi pentru soluții rapide.

    Like

Leave a comment