Inscrie-te in programul Pretuieste Zeita din inima ta!


Draga femeie,

Iti propun sa dai atentie feminitatii tale, sa te ingrijesti constient de ea. Te invit sa mi te alaturi scriindu-mi la adresa arta_feminitatii@yahoo.com pentru a te inscrie in Programul “Pretuieste Zeita din inima ta!”  pentru amplificarea Feminitatii, alaturi de alte femei minunate ca si tine, pentru a lucra impreuna cu energia feminina sub indrumarea mea directa, intr-un program sapatamanal realizat online si a face astfel din feminitatea ta o adevarata arta. 
Investitia in Feminitatea si puterea ta de fascinatie iti va darui aripi de Zeita, cu care poti realiza adevarate miracole in viata ta!
 
  • -Pachet 4 intalniri/180 lei 
  • -Programul se va desfasura in perioada 1-30 aprilie 
  • -Intalnirile vor avea loc online in fiecare seara de luni sau vineri intre orele 19.30-21.00 (vor fi doua grupe, una formata din femeile care se inscriu pentru seara de luni, cealalta pentru seara de joi)
  • -este necesar sa aveti camera web, pentru a ne putea vedea sau microfon pentru a ne auzi
  • inscrierile se realizeaza pana la data de 31 martie la adresa de email arta_feminitatii@yahoo.com sau trimitandu-mi un mesaj pe Facebook/Arta-Feminitatii
 
Te astept cu drag,
Alina Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s