FII O FEMEIE FRUMOASA!

Dragi Femei,

Sper ca ceea ce vreau sa va transmit azi sa va inspire inimile si sa va dea curajul de a va arata toata frumusetea inimii. Multe femei se indoiesc de ele, pentru ca nu se considera a fi suficient de atragatoare, suficient de dragute..Asa ca renunta sa mai fie feminine, sa joace jocul seductiei, sa se iubeasca pe sine. Si toata lumea are de suferit. Pentru ca frumusetea femeii este dintotdeauna cea care inspira oamenii sa iubeasca, sa daruiasca, sa isi depaseasca limitarile. Sa fie mai buni.

Frumusetea nu sta intr-un chip dragut. Fara stralucirea inimii, care sa insufleteasca si lumineze acel chip, frumusetea este rece, nici nu se poate numi frumusete. Daca o sa priviti cu atentie femeiele ce au ramas legendare pentru frumusetea lor –Audrey Hepburn, Brigitte Bardot, Ingrid Bergman, Sophia Loren, Marylin Monroe, Angelina Jolie – veti vedea ca ce le face cu adevarat remarcabile este sentimentul pe care il trezesc in inima, puterea de a ne impresiona, prin rafinamentul gesturilor, prin viata din privirea lor, prin senzualitatea incantator imbinata cu mister si puritate, prin umor, jucausenie, gingasie, deminitate, forta launtrica si prin faptul ca aproape poti sa le vezi inima oglindita in ochi, in cuvinte, in prezenta pregnanta, invaluitoare, stralucitoare prin curajul pe care il au de a se arata in ceea ce au ele mai frumos in sufletul lor.

Adevarata frumusete este o combinatie de iubire, dragalasenie, sinceritate, puritate, incredere, daruire, atentie, candoare, inspiratie, energie vitala, inteligenta, rafinament si mai ales, bunatate.
Frumusetea nu este ceea ce ni se da de la Dumnezeu, ci ceea ce facem, zi de zi, cu ceea ce El ne-a dat.

Dragi femei, a fi “draguta”, nu e suficient. A fi aranjata, parfumata, eleganta…este dragut. Si..Este bine sa fii draguta…poti atrage privirile..Dar FRUMUSETEA?  FRUMUSETEA ATRAGE INIMILE SI TREZESTE SUFLETUL. FRUMUSETEA ADEVARATA, COMPLETA, IZVORASTE DIN INIMA. SI INSEAMNA SA PUI IN TOT CE FACI, IN TOT CEEA CE SPUI, IN FELUL CUM ARATI, CUM TE MISTI SI TE EXPRIMI, IN FIECARE CLIPA, TOATA INIMA TA.

FRUMUSETEA FEMEII POATE TRANSFORMA INTREAGA LUME!

Ca esti draguta, e ceva ce primesti de la Natura..e ceea ce esti. Dar FRUMUSETEA este ceea ce faci cu tine insati si cu chipul tau dragut. A fi draguta face oamenii sa se simta mai bine in prezenta ta. Dar frumusetea face inimile oamenilor sa pluteasca, sa zboare spre inalt, sa aspire spre tot ce e mai bun.

Am intalnit si intalnesc din fericire foarte multe femei care la prima vedere nu imi spun foarte mult…Dar apoi, inima mea se indragosteste de ele. Pe masura ce le cunosc, vazandu-le actionand pline de iubire, ingeniozitate, bunatate, iubire, cu o forta atat de blanda, de pura si cu o dorinta nestinsa de a ajuta, de a intampina totul cu inima, de a imbratisa totul parca, intreaga viata, ele devin din ce in ce mai frumoase. Femeia care iti atinge inima este cea mai frumoasa. Aceasta este credinta si descoperirea mea.
 

Asa ca zambeste. Indrazneste sa fii tu insati. ARATA-TI FEMINITATEA, FRUMUSETEA, IUBIREA, DARUIESTE LUMII FRUMUSETEA TA! In tot ce faci, cu oricine te intalnesti, doreste-ti sa-i atingi, cu delicatete si iubire, inima.

Cand a fi draguta se transforma in actiuni frumoase, izvorate din inima, in feminitate coplesitoare si iubire triumfatoare, nu exista nimic care sa iti poata rezista. Totul se transforma. Totul tinde sa se inalte, sa isi ridice vibratia, spre a incanta pe aceea care incanta.

FII O FORTA A FRUMUSETII IN ACEASTA LUME!

Daca rezonezi cu acest mesaj si simti ca vorbeste inimii tale, transmite te rog acest articol mai departe.
Fie ca inima ta sa infloreasca mereu in privirea ta!

***********
Anima


Te invit la sedintele de coaching prin Inteligenta Inimii si Arta Feminitatii, ca sa iti descoperi radiatia interioara si sa luminezi cu ea toata viata ta!
Mai multe detalii gasesti aici:
http://www.arta-feminitatii.blogspot.ro/p/anima.html

 

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s