Cel mai bogat proiect cu si pentru femei!

In perioada 8 ianuarie – 4 aprilie 2013, va invit la Reinventare Feminina, unul dintre cele mai mari programe dedicate desavarsirii sufletului femeii, din care voi face parte, alaturi de Tania Tita, initiatoarea acestui program si alte 21 de minunate femei de succes din domeniul dezvoltarii personale.
Pe data de 10 ianuarie voi sustine in cadrul acestui program conferinta online “Femeia si Inteligenta Inimii”, la care vor fi invitate toate femeile care se inscriu gratuit la Reinventare Feminina!

Tania Tita, autor spiritual si creatoarea proiectului de dezvoltare personala si spirituala pentru femei, GhidulTuturorFemeilor.ro, si-a dedicat intreaga sa activitate implinirii femeilor, pentru ca acestea sa se cunoasca cu adevarat si sa-si regaseasca pacea si armonia in interiorul inimii lor.
Unul dintre multele proiecte initiate si dezvoltate de Tania este si Reinventare Feminina, un program online gratuit, ce se va desfasura pe internet timp de 3 luni si care are ca si tema principala: Drumul femeii spre claritate, autenticitate si iubire de Sine. 
Acest program consta in:
  • 22 de webinarii (seminarii pe internet), fiecare webinar va fi sustinut de catre o invitata speciala si va avea diverse teme, de la cultivarea energiei feminine, armonia in viata de cuplu, succesul personal si profesional, vindecarea de traumele trecutului pana la teme de spiritualitate, de adevarata cunoastere de Sine, dincolo de masti, roluri si proiectii sociale;
  • Se va desfasura online in fiecare marti si joi, de la ora 20:00, incepand cu 8 ianuarie si terminand cu data 4 aprilie 2013;
  • In afara de cele 22 de webinarii, programul va mai oferi gratuit participantelor inca 4 webinarii bonus, cu teme la fel de valoroase si importante;
  • Este un program 100% gratuit, care va oferi atat inregistrarile audio ale webinariilor, cat si transcrierea lor in format PDF si multe alte surprize din partea invitatelor Taniei.
“Am certitudinea ca va fi un program INTENSIV, TRANSFORMATOR si ELIBERATOR, care va aduce multa binecuvantare in vietile tuturor participantelor. Simt ca in urma acestui program, mii de suflete feminine vor avea curajul sa iasa in lume stralucitoare, increzatoare in forta divina ce salasluieste inauntrul lor si vor darui mai departe cu atata iubire si bucurie darurile lor unice si valoroase. Stiu ca TU, cea care participi alaturi de noi, VEI FI UNA DINTRE ELE.” –  Tania Tita, organizator “Reinventare Feminina”
Acest program se va desfasura pe internet deoarece doreste sa faciliteze participarea in cadrul acestuia tuturor romancelor de pretutindeni, chiar din confortul casei lor, indiferent ca traiesc in Romania sau in strainatate.
Mai multe detalii despre program si despre cum va puteti rezerva locul in mod GRATUIT gasiti aici:

http://ghidultuturorfemeilor.ro/reinventare-feminina/

Sunt asteptate toate sufletele feminine care simt ca este momentul sa porneasca intr-o splendida calatorie de desavarsire si de regasire interioara. Minunate binecuvantari va asteapta.
***********
Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

One thought on “Cel mai bogat proiect cu si pentru femei!”

  1. Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.1 LOVE SPELL2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX3 FRUCTE DE FEMEI4 PROMOȚIE SPELL5 SPELL DE PROTECȚIE6 SPELL BUSINESS7 SPELL GOOD JOB8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s