Workshopuri de astrologie la Constanta – despre nevoi afective, blocaje emotionale, comunicare si polarizare

z

Va anunt si va recomand cu drag workshopurile de astrologie programate in orasul nostru pe data de 18, 19  si 20 mai 2012, trei workshopuri sustinute de astrologul Veres Zoltan,despre care puteti afla mai multe informatii pe site-ul www.astrologie-spirituala.com.Workshopurile  au o durata de 6 ore fiecare si sunt  destinate celor care vor sa descopere si sa inteleaga aspecte profunde legate de nevoile relationale – comunicare- polarizare.   
Desi ne vom folosi de astrogramele individuale, workshopurile  sunt structurate astfel incat sa nu necesite cunostinte astrologice, dar sa includa discutii cu un astrolog, discutii asemanatoare cu cele de la o consultatie, iar solutiile si ghidarea pe care o primeste fiecare sa fie bazata pe adevaruri astrologice din astrograma personala.

Puteti participa o zi, doua sau trei, in functie de aspectul relational care va intereseaza. Investitia pentru participarea la aceste workshopuri este de 50 ron/zi. Efectele sunt multiplicate de faptul ca aceste workshopuri se desfasoara in grupuri mici de maxim 12 persoane, include exercitii specifice tematicii si tehnici de eliberare emotionala pentru a declansa transformari profunde.


 
Ziua 1 – ”Descoperirea nevoilor relaționale-afective și eliminarea blocajelor legate de planul relațional”
Scopul acestui workshop este de a înțelege în profunzime comportamentul nostru relațional, tendințele pe care le avem în comportamentul nostru, mecanismele subconștiente care guvernează planul relațional, aspirațiile și fricile noastre în relaționarea noastră cu ceilalți.
Prin discuțiile personale aveți ocazia de a găsi soluții eficiente la unele probleme concrete cu care vă confruntați legat de planul relațional.
Ziua a 2-a – ”Îmbunătățirea comunicării în cadrul relațiilor”
Workshopul urmărește să vă ajute să vă înțelegeți mai bine cu ceilalți, dar mai mult decât asta, să vă înțelegeți mai bine pe Dvs. Descoperind propriile tendințe și nevoi legate de comunicare (mai ales verbală), conștientizând calitățile și limitările pe care le aveți și cum se pot folosi și îmbunătăți cel mai eficient abilitățile de comunicare, puteți să îmbunătățiți calitatea întregii vieți.
Discuțiile personale vă pot lămuri de asemena legat de diversele conflicte pe care le mai aveți în comunicarea cu cei din jurul Dvs.
Ziua a 3-a – ”Polaritatea energetică în cadrul cuplului –polarizarea erotică”

Subiectul workshopului este orientat spre a conștientiza propria esență (masculină sau feminină) și de a înțelege cum putem manifesta aceste aspecte cât mai armonios și mai plăcut pentru noi și pentru ceilalți.
Problemele de cuplu care provin din lipsa polarizării erotice sau din manifestări dizarmonioase ale propriei naturi masculine sau feminine pot fi rezolvate printr-o conștientizare a necesităților divine din astrogramele noastre natale și apoi o schimbare de atitudine, găsind felul nostru natural și confortabil de a fi.

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

2 thoughts on “Workshopuri de astrologie la Constanta – despre nevoi afective, blocaje emotionale, comunicare si polarizare”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s