Ca o petala de trandafir…

*********

Anima

” La începutul relației cu soțul meu, în acele timpuri romantice, pline de sărutari și petale de trandafiri, fraza noastră de “recunoaștere” era: “Inima mea este și Inima ta”. Aceasta era modul nostru de a ne spune unul altuia “Te iubesc”.

 În acea perioadă, mergeam deseori prin librării, să mai vedem ce a apărut nou. Într-una din escapadele noastre în libraria din centru, am deschis o carte la întâmplare (știam că o aveam acasă, nu voiam să o cumpăr, doar o mai răsfoiam de plăcere) și primele cuvinte pe care le-am citit au fost “inima mea este și inima ta”, exact cuvintele noastre. I-am arătat-o și lui. Emoționați, ne-am îmbrățișat chiar acolo, printre cărți.

Uneori, când ne este mai greu în relație, când parcă ceva se mai răcește, ne amintim de acele vremuri. Ne întoarcem la acele profunzimi comune unde știm că nimic nu ne desparte, unde ne simțim Unul (sau Una). Acolo ne iubim și ne acceptăm așa cum suntem cu adevărat, puri, liberi, puternici, luminoși. Reamintindu-mi zilele trecute aceste cuvinte, m-am gândit că toți oamenii au acest punct comun: Inima lor. Nu vorbesc aici de acele emoții sau sentimente oricât de înălțătoare sau frumoase ar fi, ci de acel centru liniștit al fiecăruia dintre noi, de acel fundal de iubire, de armonie, de neclintire din noi, acolo unde nu suntem tulburați de nimic, acolo unde lumina purității noastre originare strălucește fără a putea fi oprită. Acolo (sau mai bine spus, aici) este locul unde ne putem regăsi unul cu altul, aici certurile și disputele dispar, aici diferențele nu există, aici ne recunoaștem așa cum suntem, aici ne privim chipul adevărat, cu ochii puri ai Inimii. “

Citeste restul articolului aici

Sursa: Armoniefeminina

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s