Intalnire cu Iubirea

 “Vreau un sarut de la tine”
a spus inima mea.
“Da, dar pretul este viata ta!”
Inima a tresarit de fericire 
si a spus:
Cui ii pasa de pret?”
~RUMI

Sugababes – Too lost in you
    


Iubirea are si putere si stralucire. Cine o primeste si o raspandeste, biruieste moartea, biruieste tot ce-i sta in cale si nu-i mai e teama de nimic, caci el devine iubire si ramane etern cum e si ea. Si cel care are iubirea este un izvor de trairi, cuvinte si actiuni care sunt adevaruri si sunt Adevarul.
Iubirea daca este, ea nu poate sa moara. Poate fi ascunsa, gonita, uitata, dar nu distrusa. Ea este vesnica. Si omul care are iubire, care este iubire si adevar, are viata vesnica si starluceste, la fel ca Iubirea.

Esenta dragostei insasi nu poate fi distrusa. Ea exista ca un substrat fundamental al nostru si dainuieste in eternitate. Nici un esec si nicio deceptie nu pot schimba acest adevar, caci iubirea este darul lui Dumnezeu.

Autor necunoscut


“Dragostea este un miracol care instaureaza regatul frumusetii, iar frumusetea este o initiere in mistere, o intalnire cu sacrul”

” Sa nu mergi la intalnirea cu iubirea dintr-un alt motiv decat acela de a descoperi ce este mai bun in celalalt si in tine insuti. Pentru ca minunea unei intalniri de iubire se ascunde tocmai in descoperirea minunatelor posibilitati tainuite in noi. Poti trai pe aceste baze o relatie de iubire?”

********

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s