La multi ani 2012!!!

La Multi Ani!!!!!!

Vă doresc să trăiţi mereu în bucurie, să vă fie viaţa un freamăt nestins de dor, de încântare, de minunare, de recunoştinţă, de sfinţenie.
 
Încercaţi să vă amintiţi mereu de partea voastră cea mai frumoasă, de ceea ce este adânc în voi sădit de Dumnezeu şi să trăiţi mereu la înălţimea acestui ideal al vostru, şi nu credeţi pe nimeni care vă spune că sunteţi mai prejos sau mai puţin de ceea ce vă spune Inima voastră! 
Aduceţi frumuseţea, armonia, iubirea, liniştea în orice respiraţie, în orice gest, în orice privire, în orice îmbrăţişare. 
Vă doresc să aveţi un an de bucurie şi frumuseţe!

**********

Anima

The Goodwin Project from Avocados and Coconuts on Vimeo.

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

6 thoughts on “La multi ani 2012!!!”

  1. Ce urari frumoase! Multumesc mult pentru aceste cuvinte deosebite si pentru postarile minunate! Iti doresc sa fii atinsa de aripi diafane de ingeri si fiecare respiratie sa fie plina de recunostinta pentru frumusetea lumii, in acest nou an! La multi ani! 🙂

    Like

  2. Sa traim mereu frumusetea fiecarei clipe!Sa-I multumim Lui Dumnezeu ca ne-a dat prilejul sa ne intalnim si sa invatam mai mult!Sa avem liniste in suflet,sanatate si impliniri!La multi ani!!!>:D<

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s