Excesul ponderal si curele de slabire

Dr. Calin Marginean – Excesul ponderal si curele de slabire 

 

*********

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

2 thoughts on “Excesul ponderal si curele de slabire”

  1. Foarte interesant filmuletul! Ma rog sa-mi regasesc vointa si sa dau jos toate kg in plus care imi tot mananca din respectul de sine! Teoria e usoara si o stim cu totii, dar punerea in practica e dificila!

    Like

  2. Da, e un filmulet foarte bun, pentru ca explica foarte clar ce si cum trebuie facut pentru a da rapid si sigur jos kg in plus: miscare, hrana la ore fixe, pura si in cantitati moderate, eliminarea grasimilor trans, a zaharului si a fainii albe si rabdare.Pe mine m-a mai ajutat foarte mult si faptul ca tin o zi de post, cu multa apa, dar fara mancare, in fiecare saptamana, precum si faptul ca am facut o cura dfe 21 de zile cu detoxicolon. Acum sunt in pauza 10 zile , dsar abia astept s aincep inca 21 de zile, caci ma simt foarte bine, usoara si purificata.Succes cu mult drag Margeluta si tuturor femeilor care doresc sa isi modeleze in mod natural trupul, am incredere deplina ca vom reusi toate!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s