Imaginea femeii in reclame

Cine suntem? 

Cine vrem sa fim?

Suntem noi insene sau urmam  mereu o dorinta straina de a fi altceva, altcumva, altcineva? 

Ne straduim sa ne incadram in sutele de sabloane si cerinte ale societatii, mereu cu un ochi la cantar, la rochia sau bijuteriile vecinei, la riduri, imperfectiuni, reviste si “personalitati” fel de fel.
Cat din gandurile noastre sunt cu adevarat ale noastre?
Ce mesaj ne transmit de fapt aceste reviste , aceste vedete, trendurile, reclamele, filmele si chiar semenii nostri, fie ei prieteni, prietene, iubiti, soti si chiar parinti?
Cate din dorintele noastre pentru noi insene sunt chiar pentru binele nostru si sunt cu adevarat izvorate din inimile noastre?
Te-ai intrebat vreodata pe cine si de ce vrei sa multumesti?
Te-ai intrebat daca tu esti ceea ce tu insati in sufletul tau iti doresti sa fii.. sau ….?
Iti propun doua videoclipuri care m-au impresionat si m-au indemnat sa reflectez..
Cu mult umor si multa intelepciune Jean Kilbourne ne invita sa privim imagini si slogane vechi, cu care ne-am obisnuit deja ,dintr-o noua perspectiva, care ne va misca inima si ne va ajuta sa ne iubim . Exact asa cum suntem.

************

 Cu mult drag,

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s