Regina de 8 Martie si in fiecare zi!

De 8 martie iti doresc din suflet sa realizezi ca esti  atat de frumoasa, deosebita, fericita, adorata, incantatoare si rasfatata de Dumnezeu, incat sa ai zambetul pe buze pana la urmatoarea zi a Femeii!!!

Fie ca inima ta sa fie atat de plina de iubire incat sa se reverse in moduri minunate asupra tuturor oamenilor din viata ta, iar fericirea lor sa te faca infinit fericita, constienta de bogatia ta nesfarsita, regina a iubirii si a frumusetii.

LA MULTI ANI!
 *************
Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

2 thoughts on “Regina de 8 Martie si in fiecare zi!”

  1. Multumesc,Anima!De fiecare data reusesti sa ma emotionezi(pana cand lacrimile isi croiesc drum catre lumina)cu articolele scrise cu mult suflet.Cred ca inimile noastre vibreaza la unison.Filmul\”Pretty Woman\”este unul din filmele mele preferate si melodia de asemenea.Sa pastrezi mereu primavara in suflet,sa primesti iubire si implinire!La multi ani,suflet ales!

    Like

  2. Canturile primaverii sunt parul tau,Femeie / adierile vantului sunt mainile tale, mangaietoare si calde; / picurand clinchete de ras si susurand cuvinte / Tu, izvor fermecat, parfum de flori, soare intre nori ,/ copila de roua, gradina divina, / esti cea mai frumoasa creatie / a lui Dumnezeu

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s