Darul Iubirii

“Love is the divine gift for which we must be profoundly grateful. It is the key that opens for us the gate towards the divine, the magical catalyst of any beneficial becoming[…] The happiness of the other one spontaneously comes above one’s own happiness, and the other one’s wishes come above one’s own wishes. Love makes us open and generous, and the empathic quest of the other one’s soul will bring us closer to our own soul.

Primavara e aproape- si la fel de sublim cum florile impregneaza adierile noului anotimp, la fel aroma buzelor tale imi ravaseste gandurile si meditatiile cele mai profunde..Esti atat de minunata femeie! imi imaginez..zambetul tau si suvite din paru-ti lung unduind printre oameni- si lumea devine din ce in ce mai frumoasa..

Stii, imi doresc ca frumusetea sufletului tau sa dainuie dincolo de momentul acesta, dincolo de tineretea noastra, dincolo de orice eveniment din viata ta sau a mea, dincolo de orice iubire, dincolo de mine chiar.. Sunt Aici  pentru ca frumusetea ta sa infloreasca si sa creasca mereu.
Iubita mea, iti doresc sa te intalnesti in fiecare zi cu zeita din tine si sa deveniti prietenele cele mai bune..Doresc sa-ti daruiesc, la randul meu, zeul din mine.
Sa iubesti mereu, sa iubesti toti oamenii, caci Iubirea inalta..
La multi ani dragoste!
**************
Animus

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

5 thoughts on “Darul Iubirii”

  1. lui Animus, EroulUn strope de aer….si o raza de luminaIn mine-acum patrund si dulce ma lina,Ma-ndeamna sa urmeaz a inimii trairecaci, inspirata sunt, de tine, in iubire…Si atat de calda-n suflet, o adiere simt:E-al vocii tale scumpe, drag si adanc alint.Iar cand privesti la mine,de Dumnezeu imi pare ca-s privita….Ma oglindesc in El, si-n El cu tine sunt topita….Animana…

    Like

  2. Draga Anima,reusesti mereu sa transmiti emotii si vibratii inalte!:)Frumusetea sufletului dainuie vesnic si de aceea,este bine sa fim iubire.>:D<

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s