Scrisoare de dragoste

Cand te-am zarit intaia data, sufletul meu a tresarit spunand : “Aici erai!..Te cautam!

…Acum…esti in sufletul meu ca o mangaiere duioasa, ca un cer instelat de vara sarutat de  regina noptii, ca o rafala de vant infiorand teii scuturati in ploi de parfum, ca un val imbracandu-ma in dantela alba de mireasa a spumei, ca un ulcior de apa rece lipezindu-mi setea sub soarele fierbinte.

Te simt cum imi strabati inima, calator neobosit, si ma simt..cea mai frumoasa aventura, cea mai misterioasa harta a comorii. 

Tu iubesti deopotriva apele mele line si tinuturile salbatice, inzapezitele piscuri ce te apropie de cer si pustiul deserturilor mele. Nu te feresti de niciun urcus si nu eviti nicio furtuna.

 Stii sa-ti gasesti in noapte drmul spre stele si iubesti cel mai mult adancurile cele mai adanci. Stii ca acolo sclipeste aurul inimii.

In mainile tale sunt diamant cu atentie slefuit zi dupa zi..

Sunt raspunsul Vietii si Poarta misterelor..La atingerea trupului tau tot universul ma strabate, iar astrii se ordoneaza creand muzica sferelor…

Sunt Calea Lactee si miere curge pe trupl meu de lapte…Tot ceea ce eu sunt devine dulce…zgomotul lumii se topeste-n soapte.

Sufletele noastre se oglindesc, se contopesc si…

…Sunt Aici. De cand ma cautam!

**************

Anima
Love letter 
My soul saw you and it kind of went: “Oh,there you are! I’ve been looking for you!”.

Now, you are in my soul like the sweetest carress, like a summer starry sky kissed by all night’s flowers, like a soft breeze making the linden trees rain their intoxicating blossoms, like a wave dressing me in white lace, as if i were a bride;…like cold spring water clearing my thirst in the hot sun.
I feel you traveling through my heart, exploring me and i feel ..that i am the most beautiful adventure, the most wanted treasure map.
You are a wanderer who loves both my calm waters and my wild jungles, my highest peaks, that take you close to the sky and my empty desert waste lands. You face with courage every rocky moutain and pass calmly through all my roaring  storms. You find your way to the stars in the dark of the night and you go deep, very deep inside me without fear, because you, out of all, know that the gold is to be foud in the depths of the heart.
In your hands, my love, i am a dimond, carefully polished, kiss by kiss, day by day.
I am Life’s answer and the Mistery’s golden gate..
When you touch me, my doors open and the Univers spills all his stars inside me, entering me with all his secrets, with all his paradises and with all his wonders..
I am the Milky Way and the stars are honey flowing on my milky body. All that i am is sweet because of you, my love.
The world dissapears in our loving whispers…Our souls are mirrors, looking in each other…flowing through each other..

I am HERE. 

I’ve been looking for myself for so long…!

I find my self in LOVE.Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

3 thoughts on “Scrisoare de dragoste”

  1. draga mea draga….si in aceasta cautare am pornit si tu si eu…din acelasi punct si am ajuns tot in acelasi punct. din …si.. in PACEA noastra eterna.pacea, linistea este locul unde sentimentul de sacru, de seninatate, de liniste ne-a covarsit mintea. si ratiunea ne intreaba – cum de putem simti o astfel de pace? dar inima SOPTESTE – acceptam in interior ceea ce este. daca obloanele sunt inchise, lumina soarelui nu poate intra, asa-i? a mai murmurat inima noastra. dupa aceste cuvinte nu a mai ramas de cat PACEA. LINISTEA. abandonul cu totul, intru totul.Cand am zarit intaia data linistea, sufletele noastre au tresarit spunand : \”Aici erai!..Te cautam!\”….Acum…esti in sufletul meu ca o mangaiere, ca un cer, ca o rafala de vant, ca un val, ca un ulcior plin de PACE.Tot ceea ce noi suntem se topeste-n soapte.Sufletele noastre se oglindesc, se contopesc si……Suntem Aici. De cand ne cautam!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s