Jocul zeitelor

Fiecare femeie isi doreste sa fie frumoasa si incantatoare, fiecare femeie viseaza sa fie perceputa ca fiind unica si uimitoare, fiecare femeie isi doreste sa fie apreciata si adorata ca o adevarata zeita.
dar…

Ce este o zeita?

O femeie plina de gratie, care a invatat sa se cunoasca si sa isi accepte si iubeasca toate aspectele fiintei: trupul, mintea, inima si spiritul.
O femeie care, prin cunoastere de sine, constientizare si continua crestere interioara isi traieste viata ca pe o sarbatoare plina de pace, iubire, pasiune, bucurie si daruire.
O femeie care a inteles ca are capacitatea nelimitata de a isi transforma oricand in bine viata, aducand armonie si iubire acolo unde ea se afla.

O femeie care  traieste la inaltimea potentialului ei, folosindu-se pe depln de calitatile cu care este inzestrata, spre binele ei si al celor din jurul ei. O femeie care poate face minuni prin inteligenta, creativitatea, altruismul si iubirea din ea.

O femeie care isi controleaza gandurile, alegandu-le doar pe cele optimiste si luminate de bunatate, o femeie care isi stapaneste emotiile, alegandu-le pe cele care o ajuta, o femeie care crede atat de mult in Bine incat face din viata ei, cu atentie si radare, o expresie a Frumusetii.

O femeie care se simte inspirata sa daruiasca mereu din preaplinul sufletului ei tuturor celor din jur, pentru ca este plina de recunostinta pentru tot ceea ce a fost binecuvantata sa primeasca de la Viata.******************************

Anima


Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

4 thoughts on “Jocul zeitelor”

  1. Trezesc in mine amintiriDucand spre apogeeSpre acele prime intalniri,Cand te vedeam,femeie!Si mersul gingas de piciorTu-l conduceai incet,El fu ca de pamant usorSa il atingi atent.Iar forma umerilor goiCuprinsi de-ai noptii faimaSclipeau ca roua dupa ploi, Ascunsi de dupa haina.Eu nu tin minte ce iti spuneamDar tu zambeai, reginaSa-ti plac prea mult ma staruiamSi placul a fost de vina.Te uiti si-acum cu ochi flamanziIubind din mare sete,Ai pururi fericitii blanziSa vada vor secrete.Placandu-mi felul cum il portiTe inalt la cer fiintaSa vezi toti ingerii pe totiSi sa cobori zeita

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s