O ALTFEL DE NASTERE – EXTAZUL

Bine ne-am reunit in lumea plina de gratie a  feminitatii !

Natura a creat totul perfect iar aici avem inca o dovada. Nasterea copiilor nu trebuie sa fie o experienta dura, insuportabila ci poate fi o experienta deosebit de placuta si extazul sa fie imaginea care ii vine in minte, corp oricarei femei care se gandeste sa nasca.

*******************************

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

11 thoughts on “O ALTFEL DE NASTERE – EXTAZUL”

 1. Bine ai revenit!Sa stii ca ti-am simtit lipsa.Ma bucur enorm ca te avem din nou printre noi!Faptul ca azi ai publicat ceva ,la 15.40, inseamna foarte mult pentru cei care te-au asteptat sa treci din nou pragul universului virtual.Asta e un semn ca ai trecut cu bine peste momentele cumplite de care ai avut parte!In final,tin sa-ti urez sa ai parte numai de clipe frumoase!

  Like

 2. Multumesc din suflet! Si eu v-am siomtit lipsa si sunt foarte bucuroasa ca scriu din nou aici, in acest loc de suflet.Multumesc lui Dumnezeu, am trecut cu bine prin toate si sunt din ce in ce mai bine. Imbratisari din inima tuturor celor ce indragesc arta-feminitatii si va sunt recunoscatoare pentru toate gandurile de bine pe care mi le-ati transmis. Experienta mi-a confirmat inca o data, cu ocazia trecerii prin experienta acestui accident ca vindecarea are loc intai si intai in suflet si prin suflet si este catalizata de hrana cea vie si regeneratoare a inimii- iubirea.Va doresc tuturor IUBIRE !

  Like

 3. \”In spatele oricarei dureri se afla o incredibila stare de extaz\” spune Amber Haramein in interviul postat azi. Ii multumesc lui Dumnezeu ca \”renasterea\” ta pe langa dureri a adus si inflorire, eu te vad acum ca un mic copac ce se intinde si deja poate atinge cerul si in extazul intalnirii cu cerul uita de durere, ce trece ca apa…Iar noi ramanem…Bine ai revenim, draga noastra si asteptam urmatoarele postari. Doamne ajuta! A n a

  Like

 4. Buna.Sunt Cornelia si as vrea sa te rog daca esti dispus/a sa faci un schimb de linkuri cu siteul meu despre Rodie. Voi incerca sa acopar tot ce se poate despre fructul Rodiei.Siteul se afla aici http://www.rodie.info/Ma poti contacta folosind pagina de contact de pe site.Astept un raspuns.Multumesc pentru timpul acordat.

  Like

 5. Cu sufletul plin de bucurie,multumesc pentru revenire!Te asteptam sa ne aduci frumusetea pura,arta si iubirea sufletului tau.>:D<

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s