Femeia si Barbatul

“Sunt frumoasa” – spuse Femeia, admirandu-si in oglinda trupul vluptuos, formele rotunde si dulci, zambetul fermecator si parul unduios.

“Esti frumoasa”, spuse Barbatul, ” pentru ca ai facut din trupul tau un instrument al iubirii. Esti frumoasa caci trupul tau e relaxat, iar miscarile fine si gandurile tale frumoase si pure au modelat acest trup, asa cum sculptorul, indepartand ceea ce era de prisos din piatra a scos la iveala forme perfecte…asa si tu, iubita mea, cu fiecare fapta si gand bun scoti la iveala frumusetea ta perfecta din acest trup simplu de femeie.

“Sunt frumoasa pentru ca sunt indragostita de tine” , spuse Femeia, rosind fermecator.

“Esti frumoasa, da, Frumoasa frumoaselor atunci cand iubesti. Esti frumoasa nu pentru ca ma iubesti pe mine, ci pentru ca Iubirea este insusi miezul tau, esenta ta luminoasa si vie, iar cand o lasi s astraluceasca nestingherita, frumusetea ta este orbitoare . Esti Frumusete cand esti Iubire, femeia mea.”

“Sunt frumoasa pentru ca darurile de la tine ma impodobesc si ma simt ca o Regina, iubite Rege”.

“Esti frumoasa pentru ca te comporti mereu ca o Regina -gratioasa si demna, blanda si iubitoare, cuprinzatoare si calda, eleganta in fiecare gest, suverana in curatenia de zapada a mintii, darnica si plina de bogatii fara pret- bunatate si caldura, senzualitate si farmec, bucurie si zambet, gingasie si totala daruire. Iar toata aceasta bogatie a ta cheama darurile mele , Regina mea.” raspunse  Barbatul, facand o plecaciune.
 “Sunt puternica”, spuse Femeia, bucurandu-se de tronul pe care El o asezase si admirandu-si curtenii cei curtenitori ce o inconjurau.
“Esti puternica ori de cate ori iti pleci cu modestie privirea, spuse Barbatul, ” caci cine ti-ar putea rezista atunci? Si esti puternica dincolo de orice imaginatie atunci cand caldura inimii tale incalzeste chiar mancarea de pe masa, atunci cand cu inima pe masa primesti taisul vietii, atat de vulnerabila si atat de deschisa si totusi mereu prezenta, vie si calda, nedand nici un pas inapoi , primind totul in inima, tu, alchimista misterioasa ce in inima ta transformi pitrele in aur si otrava in nectar…Iubita mea alchimista”

“Sunt puternica si inalta” spuse Femeia, “pentru ca bratele tale ma sustin si ma-nalta”.

“Esti puternica, Iubito, caci aceste brate ce te inalta le hranesti tu insati.  Zi de zi, cu mainile tale, hranesti bratele mele si umerii numai tu stii sa mi-i inalti dincolo de nori. Stiu ca nu te vei opri pana ce aceste brate vor creste pana in vazduhul cel mai albastru si crestetul tau va atinge bolta inalta, Tu, Cea care te hranesti cu stele si cu Luna de pe Cer.”

“Sunt doar o copila care se joaca” , spuse Femeia, razand strengareste si facand gropite in obraji.

“Iar eu sunt copilul tau” spuse Barbatul cel Intelept, bucurandu-se de rasul ei ce umplea spatiul, facandu-l sa vibreze in ritmul ei.

O clipa el fu mic, iar ea fu mare, apoi din (ni)mic el deveni totul si o cuprinse in bratele sale si o invita la dans , printre oglinzi, in imparatia sa.
 **************************
Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

17 thoughts on “Femeia si Barbatul”

 1. Ai adunat aici toate bijuteriile pretioase ale cuplului si le-ai asezat cu mare arta in caseta Reginei…O mare placere sa le privesti…

  Like

 2. superb….conturezi prin scrisul tau o relatie divina,plina de iubire…Un barbat ce duce pe brate o femeie,o femeie care e cu un \”copil\”…Felicitari!

  Like

 3. Astazi am aflat de la Simina de accidentul pe care l-ai avut.Am fost de-a dreptul socat!Desi te stiu doar din opera ta online,\”ARTA FEMINITATII\”,te rog sa primesti urarile mele sincere de Insanatosire grabnica!Cu deosebita consideratie,Ionel Mesaros

  Like

 4. Draga mea Anima,sunt alaturi de tine cu sufletul si cu gandul bun.Esti puternica si frumoasa,stiu ca vei depasi cu bine orice situatie.Te asteptam sa descoperim impreuna frumusetea interioara si sa pasim pe calea vietii,in armonie si iubire.Cu recunostinta si iubire,Anita! >:D<

  Like

 5. Simt ca pot sa-ti transmit gandurile bune si sa fiu cu sufletul alaturi de tine.Te imbratisez cu drag,Anima(cea care daruieste viata si iubire)!>:D<

  Like

 6. Frumos obolul tau, adus femeii si frumusetii sale.Felicitari pentru articol si imagini!Ai sufletul frumos si vei trece peste toate greutatile.Dumnezeu sa te binecuvanteze draga mea! Te invit \”la plimbare\”sa gusti o clipa de poezie!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s