Urgenta


Astazi […] ma intreb cum traiesc eu si multe alte persoane din jurul meu….urgent,prin graba,nerabdare.

Urgent…graba…nerabdarea…prin astea traim noi,zi de zi pe parcursul vietii noastre agitate.Dar o urgent,ma gandesc ca poate sa fie si atunci cand trebuie sa faci o pauza in viata ta si macar pentru un moment sa te privesti …. sa te intrebi ce importanta are tot ce fac ?eu ma intreb de ceva vreme si tot nu am aflat raspunsul…inca.Bunul meu prieten Cezar mi-a povestit asa de frumos cum se bucura de natura ,cum priveste copacii,florile,iarba si se bucura de viata.Si aceste lucruri sunt urgente …de ce sa lasi ce e frumos sa treaca neobservat pe langa tine….asa ca e placut sa te plimbi pe strada ,sa-ti ridici privirea, sa-ti intorci capul,si sa privesti in jurul tau, copacii,florile si oamenii…care sunt cei mai importanti.
Mai poate veni momentul cand uiti de tine…atunci este urgent …pentru ca trebuie sa te simti viu cu trupul tau si cu sufletul tau,sa-ti vezi bratele,picioarele,corpul,nu in ultimul rand inteligenta  (si inima) ta ….adica viata!


Multi dintre noi pleaca de pe acest pamant lasand neterminate …..lucrurile care intr-adevar erau urgente; cred ca este modul cel mai urat (de a parasi aceata lume) si totusi… sa ne intrebam care sunt cele mai urgente probleme  pe care trebuie sa le rezolvam…(uitand exact de suflet) .
Ce sa facem (mai bun) decat sa fim mai umani ? daca se poate…este o urgenta in zilele noastre!


Iubirea… (a devenit, paradoxal), tabu pentru noi oamenii; eu nu stiu cand am spus ultima oara ”te iubesc”,…dar  asta este urgent …sa le spui oamenilor din jurul tau ca i iubesti astazi..nu in alta zi.

Si asa m-am trezit zilele trecute intr-o dimineata,am privit rasaritul,am simtit caldura si apoi am multumit lui Dumnezeu ca  traiesc […]

Autoare: Adryy
Sursa:  http://stefanadriana.wordpress.com/

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

One thought on “Urgenta”

  1. Sunt de acord cu faptul ca uneori uitam cat de necesar este sa traim cu toate simturile deschise si sa iubim fiecare clipa de viata.Avem de rezolvat urgentele,uitand sa traim in prezent,in aceasta lume frumoasa.Soarele rasare in fiecare zi si este bine sa ne bucuram ca primim energia lui si iubirea ce o daruieste lumii.Cu recunostinta si iubire,Anita!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s