A FI FRUMOASA

A fi frumoasa inseamna sa iti lasi gandurile, cuvintele si faptele sa aduca in lume numai frumusete.

A fi frumoasa inseamna sa intampini fiecare fiinta ce o intalnesti cu iubire, bucurie, gratie si bunatate.

A fi frumoasa inseamna sa lasi sa iti deschizi ochii pentru a vedea peste tot si in fiecare eterna frumusete a vietii.

A fi frumoasa inseamna sa iti exprimi deschis bucuria si recunostinta profunda pentru tot ceea ce primesti.
A fi frumoasa inseamna sa lasi lumina divina si stralucitoare a sufletului tau sa radieze asupra tuturor celor din jurul tau, fara umbrele gandurilor, indoielilor sau preferintelor tale. A fi frumoasa inseamna sa iubesti pe fiecare pentru ceea ce este.


A fi frumoasa inseamna sa nu astepti nimic in schimb.A fi frumoasa inseamna sa fi generoasa .

Acea femeie care este cu adevarat frumoasa isi poarta frumusetea in inima si de acolo, frumusetea rasare, din adancuri la suprafata, ca un izvor. 
Aceasta inseaman ca vei fi cea mai frumoasa atunci cand traiesti in deplina armonie cu cele mai inalte idealuri si aspiratii ale inimii tale. Nu poti fi o expresie a adevaratei frumuseti, atunci cand vei incerca sa fi altcineva decat tu insati. Oricat de aranjata ai fi, adevaratul tau chip nu este cel din oglinda, ci este cel al inimii tale, iar frumusetea ta va inflori si va atinge inimile oamenilor doar atunci cand o vei raspandi in jur, prin actiunile tale pline de bunatate.
URMEAZA-TI INIMA! Urmeaza chemarea sufletului, ce te ghideaza prin glasul iubirii din tine!
FII FRUMOASA ASA CUM NUMAI TU ESTI !!!
*********************************************

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

14 thoughts on “A FI FRUMOASA”

 1. O sumedenie de femei frumoase, insotite de o incurajare pe masura. Intotdeauna am fost adepta acelui \”fii tu insuti\” care te scoate din anonimat si te individualizeaza prin multimea de oameni. Iti ofer si eu un cadou, sper sa-ti placa. :)http://www.gillesalonso.com/Hajni

  Like

 2. foarte frumos…intr-adevar, frumusetea unei femei vine din exterior pentru ca frumusetea fizica este trecatoare…ramane in timp doar frumusetea sufleteasca

  Like

 3. Coryta are dreptate,o femeie indragostita este radioasa,are atata lumina in privire,incat degaja in jurul ei caldura sufleteasca,o simti, n-ai cum sa n-o admiri.

  Like

 4. Ma bucur ca exista acest blog. Este extraordinar sa fi om cu tine, sa fi sincer si sa iubesti sincer. Si este si mai extraordinar sa fi femeie, sa daruiesti atatea lucruri frumoase pe care le ai in tine, sa iti apreciezi frumusetea fizica si sufleteasca si sa impartasesti atatea valori si sentimente cu cei din jur, ca femeie, ca sotie, ca mama, ca amica etc.Felicitari pentru acest blog minunat!

  Like

 5. Daca toate femeile ar citi tot ceea ce ai postat tu pe acest blog si in special aceasta postare, ar realiza cat sunt de frumoase si si-ar da seama de adevarata lor valoare. Felicitari pentru tot ceea ce transmiti prin postarile tale, mie personal imi place enorm tot ceea ce am gasit aici si imi da mult mai multa incredere in mine….de aceea o sa \”te iau\” si eu in lumea mea virtuala, o sa te pun la loc de cinste pe blogul meu.

  Like

 6. Pentru a percepe frumusetea feminina,minunat ilustrata de tine, am nevoie doar de o privire izvorata dintr-un suflet indragostit.Iti doresc un weekend presarat cu aromele iubirii!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s