Prezenta

Cerul m-a binecuvantat cu o zi libera..am uitat deci toata munca deoparte.
Am lasat geamul deschis. Zgomotul talazurilor a reverberat continuu in camera mea ziua intreaga..gandurile,unul cate unul,m-au parasit..am ramas in cele din urma singur,fara nici o dorinta…Si atunci… a sosit desculta, simpla Iubirea. Fara sa imi ceara nimic.
Doar umplandu-mi sufletul cu savoarea ei ..
Altadata ar fi fost dorul de casa si de iubita mea, care ar fi dat navala..insa acum acest dor era precum un pusti neastamparat mangaiat pe crestet,cu intelegere si multa compasiune de mama Iubire..
Tarziu in noapte am adormit cu tot acest nectar invaluindu-mi inima..
Am avut un vis.
Stam si ma rugam.Eram din nou doar eu,scaunul si fereastra deschisa, iar iubita mea a pasit in camera.Goala,s-a asezat candida pe genunchii mei, bratele ei cuprinzandu-mi spatele..
Doar o priveam adanc in ochi,neclintindu-ma. Insa eram cu totul in mainile ce ii atingeau pielea matasoasa, eram pieptul mangaiat de sanii ei energetici, eram ochii prin care se strecurase dulce 
in sufletul meu..
Eram nemiscat si complet
Nu mai era nevoie de nimic.
******************************************************

Animus

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

One thought on “Prezenta”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s