Tu ce iti doresti cu adevarat acum, in inima ta ?

Motto: “Uneori, binecuvantarile lui Dumnezeu intra spargand toate vitraliile”– Paolo Coehlo
Nicio dorinta a inimii nu este fara rost…dorintele ne arata ceva despre noi insine, contin in germenele lor o invatatura si o provocare pentru noi, care ne va ajuta sa ne cunoastem si sa fim fericiti, implinindu-ne rostul prin descoperirea de sine. 
URMEAZA-TI INIMA!

*************************************************
” – De ce nu stiu sa ma rog cu sufletul?

– Pentru ca iti lipseste smerenia de a il asculta si de a afla ce isi doreste el, sufletul tau. Iti este rusine sa asculti ce cere sufletul tau. Si iti este teama sa duci aceste cereri pana la Dumnezeu, fiindca tu crezi ca El nu are timp sa se ocupe  de asa ceva.

Se afla in fata unui apus si alaturi de un intelept..totusi, ori de cate ori apareau astfel de momente in viata ei, avea impresia ca nu le merita.
– Ma socotesc nedemna, da. Cred ca aceasta cautare de sine a fost facuta pentru persoane mai bune decat mine. 
– Aceste persoane ”mai bune”, daca exista, nu mai trebuie sa caute nimic. Ele sunt deja manifestari ale spiritului. Cautarea a fost facuta tocmai pentru oameni ca noi.
– Atunci, invata-ma sa ma rog.
Magul se intoarse direct catre soare si inchise ochii.
– Doamne, suntem oameni si nu ne cunoastem maretia. Da-ne smerenia de a cere ceea ce ne trebuie , Doamne, fiindca nicio dorinta nu este in zadar si nicio dorinta nu este fara valoare. Fiecare stie cel mai bine pentru el insusi cu ce sa isi hraneasca sufletul; da-ne curaj sa ne privim dorintele ca venind din fanatana Intelepciunii Tale eterne. Numai acceptandu-ne dorintele putem avea o idee despre cine suntem, Doamne. Amin
Apoi Magul spuse:
– Acum e randul tau.
– Doamne, fa sa inteleg ca daca mi se peterce ceva bun in viata este pentru ca merit. […]Fa-ma sa fiu destul de smerita pentru a accepta ca nu sunt diferita de ceilalti, Doamne. Amin.
Ramasera in liniste, privind apusul, pana cand ultima raza de soare a zilei aceleia a parasit norii. Sufletele lor se rugau, cereau si mutumeau ca erau impreuna.”

*                                                                                  *                                                                         *

“Adu-ti aminte ca primul drum direct catre Dumnezeu este Rugaciunea. Cel de al doilea drum direct este Bucuria.”

Fragmente din romanul ” Brida” de Paolo Coehlo


************************************************

Tu ce dorinta a sufletului tainuiesti acum in inima ta? 
Si cum te rogi pentru ea?

Las-o sa iti vorbeasca despre tine, sa te ajute sa cunosti inca ceva despre tine, sa iti vorbeasca despre cine esti si incotro se indreapta inima ta!
Si aminteste-ti doar, in timp ce o lasi sa te conduca spre bucuria din tine insati ca- “Doar cunoasterea insotita de transformare este intelepciune”.

Lasa dorintele inimii tale sa te transforme mereu intr-o fiinta mai buna.
***********************************************

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

One thought on “Tu ce iti doresti cu adevarat acum, in inima ta ?”

  1. Dorintele sunt facute de oameni pentru a le implini tot ei… singuri. Suntem pe Pamant o clipa cat o eternitate. Inima bate in ritmul zbaterilor ce naste sufletul. Iubirea este ecoul durabil al vietii sau roua din flori cautand locuri neumblate. Poate foamea de a visa cu inima, cu sufletul, cu buzele…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s