Bucuria Vietii- UPDATE

BUCURIA !!!- unul din cele mai importante aspecte ale vietii tale de Femeie.
Ca sa poti sa iubesti, ca sa poti sa daruiesti, ca sa aI resurse prin care sa gasesti solutii miraculoase si istete la problemele de zi cu zi, ca sa te mentii frumoasa si atragatoare, ca sa simti gustul vietii, ai nevoie de BUCURIA TA.
Bucuria — inseamna nu doar ceea ce primim – cadouri, zambete, mangaieri — ci inseamna in primul rand ceea ce ne daruim noi, noua insene. Bucuria ne asteapta sa ne sara din piept, sa ne inunde ziua de lumina ..si cere in schimb un pic de iubire de sine si un pic de actiune pentru a-i “da drumul’.:)
Bucuria! — o poti chema vorbind la telefon cu prietena ta sau mai bine intalnindu-te cu prietenele ca sa va bucurati de stralucirea soarelui, de culorile cerului in parcul cu verdetaa, de povestile sufletului. O poti chema pregatind surprize pentru cei dragi si chiar si pentru tine. 
O poti crea cantand sub dus, dansand prin casa in timp ce te pregatesti de treburi, gatind mancarea preferata, rascolind amintiri frumoase, dand muzica la maxim, ajutand oameni, cautand perfectiunea in ceea ce faci, savurand rezultatele muncii tale, sarind in bratele iubitului, facand prajituri pentru cel mic, dragalindu-ti copiii..rasfatandu-l pe Omul tau drag, creand momente delicioase de calda (sau fierbinte:) intimitate.

Poti introduce in viata ta lucruri simple care iti fac placere- spuma in cada de baie in care sa te rasfeti sau lumanari in dormitor, flori multe in ghivece sau in gradina, cu care sa vorbesti si care sa iti vorbeasca, mangaiatul unei pisici sau joaca cu un catel..O poti gasi admirandu-ti frumusetea in oglinda si gandind mereu foarte frumos despre tine insati si chiar imaginandu-te in diferite ipostaze care te pun in valoare (caci ceea ce gandim aceea si primim!)..
Te poti bucura simplu, de orele petrecute la soare sau doar la aer 
( cand soarele se joaca ascunselea ca acum :), macar in drumul spre casa, fredonand usor si respirand adanc ori delectandu-te cu inghetata sau covrigi sau orice iti aminteste ca da, si tu, in inima ta, esti copil!:)
Iar Dumnezeu va zambi , cu siguranta si va intinde mana sa protectoare asupra ta, iar asemenea lui, cei din viata ta vor zambi si ei, bucurosi de BUCURIA TA!

Slide 11
.O
{font-size:149%;}


Slide 11
.O
{font-size:149%;}


Slide 13
.O
{font-size:149%;}


Slide 13
.O
{font-size:149%;}            
        
Slide 14
.O
{font-size:149%;}


***********************************************
Carpe diem!
Bucura-te de viata si fa-o frumoasa!

Anima

Iata in continuare si

RETETA BUCURIEI 
de Pablo Picasso

Slide 2
.O
{font-size:149%;}


1.
Lasă deoparte toate cifrele care nu sunt indispensabile vieţii tale.
Adică vârsta, greutatea, talia….
Doar medicul să fie preocupat de ele. E plătit pentru asta. 
2.
Petrece-ţi timpul cu prieteni optimisti. Pesimiştii nu-ţi corespund. 

Slide 3
.O
{font-size:149%;}


3.
Continuă să înveţi…Orice – să lucrezi pe calculator, să meştereşti ceva, să grădinăreşti….etc…Dar mai ales invata sa traiesti frumos.
  Slide 4
.O
{font-size:149%;}

4.
Râde cât de des poţi.Şi mai ales de tine însuţi ! 
Slide 4
.O
{font-size:149%;}


5.
Când vin lacrimile :acceptă,suferă,invata şi…continuă să mergi

Slide 5
.O
{font-size:149%;}


6.
Primeşte fiecare zi care vine ca pe o nouă ocazie. 
Slide 5
.O
{font-size:149%;}


Şi, pentru asta, îndrăzneşte să acţionezi!

7. 
 Slide 6
.O
{font-size:149%;}


Debarasează-te de rutină.

Preferă noile drumuri, cărărilor pe care ai mers de sute de ori. 

8. Slide 7
.O
{font-size:149%;}

Şterge griul din viaţa ta.

Slide 7
.O
{font-size:149%;}


Aprinde culorile pe care le ai în tine. 

9.
Slide 8
.O
{font-size:149%;}


Exprimăţi sentimentele, pentru a un pierde niciodata nimic din frumuseţile care te înconjoară
10.
Slide 9
.O
{font-size:149%;}


Fa ca bucuria din tine să tâşnească asupra anturajului tău.Şi să răpună barierele personale pe care trecutul ţi le-a impus.

11.
Slide 10
.O
{font-size:149%;}


Aminteşte-ţi :Singura persoana care te însoţeşte toată viaţa, eşti tu însuţi.Fii viu în tot ceea ce faci.

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

8 thoughts on “Bucuria Vietii- UPDATE”

  1. Anima m-am regasit in tot ce-ai scris,asa e,bucuria,fericirea o gasim in lucruri marunte DACA NOI VREM,eu una am depasit toate necazurile vietii asa,dragalind un catel sau o pisica,bucurandu-ma de un rasarit de soare,de o floare care tocmai si-a etalat bobocii,de orice alt amanunt care m-a facut sa zambesc…si uite asa am depasit si o boala crunta din care nu credeam ca mai scap,cu zambetul pe buze…

    Like

  2. Bucuria,sora mai mica a fericirii,m-a luat in bratele sale de multe ori,aratandu-mi ca un gest minor poate avea conotatii magistrale.Bucuria m-a cuprins si cand am citit aceste randuri,oferindu-i sansa sufletului meu sa se simta apt de zbor spre piscurile fericirii.Iti doresc o zi frumoasa!

    Like

  3. Sunt foarte bucuroasa ca citesc aceste randuri minunate, ca iubesc, ca am prietene adevarate…si din multe , multe alte motive…O zi plina de bucuria in culorile de curcubeu ale sufletului!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s