Cine esti Tu, Femeie?

Femeia: frumusete, fascinatie, mister si putere.
Femeia: cantec, poezie, imn.


Femeia: iubita, mama, muza, sfanta.
Dar mai presus de toate si inainte de orice… FEMEIE.

Fiecare femeie incarneaza principiul feminin ultim si erosul.

Femeia este preoteasa iubirii. Ea este magiciana alba, cea cu aripile mari si umede, cu ochii transparenti, cea care asteapta barbatul pentru a incepe Paradisul terestru. Cand ea se daruieste Lui, intr-un moment sacru, ii deschide prin calda obscuritate a pantecelui ei, poarta catre o alta lume. Ea este izvorul virtutilor. Femeia adevarata este cea care face din barbat mai mult decat este. Ea ii este suficienta pentru ca el sa existe in plenitudine.(Iar el este cel ce ii sustine pasii si ii daruieste frumusetea.)

Maretia Femeii este maretia spiritualitatii si a sublimului. Daruirea de sine a Femeii este o daruire catre Dumnezeu.
Femeia este cea care face posibila legatura dintre om si Dumnezeu, ea este cea care face accesul mai usor la transcendenta divina, la tot ceea ce este pur si spiritual.

Femeia a creat Universul.
Ea este insasi corpul Universului.
Femeia este suportul celor trei lumi,
Ea este esenta corpului nostru.
Nu exista alta fericire
Decat cea produsa de Femeie.
Nu exista alta Cale decat cea
pe care Femeia ne-o poate deschide.
Nu a fost, nu va fi niciodata,
nici ieri, nici acum, nici maine,
o alta avere decat Femeia, nici regat,
nici loc de pelerinaj, nici yoga, nici rugaciune,
nici formula magica, nici asceza,
nici plenitudine mai mare
decat cea oferita de FEMEIE.

Descoperirea Femeii Adevarate este o Gratie. Unirea cu ea cere bunavointa lui Dumnezeu.

Fragment din cartea “Arta de a fi femeie” de Svetlana Sauciuc 

**********************************************

**************************************************

 La Multi Ani, Femeie sublima, cu suflet de lumina !


Anima

 
  
  
  
  

 
  
 

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

5 thoughts on “Cine esti Tu, Femeie?”

  1. La multi ani ! tuturor femeilor, cele care prin sensibilitatea, bunatatea si iubirea din sufletele noastre ducem pe umeri \”povara\” acestei lumi, impartind flori de \”nu ma uita\”.Nu ne uitati barbati… noi suntem jumatatea sufletelor voastre, prin care voi deveniti un intreg pentru a putea purta de umeri \”povara\” numita….FEMEIE.

    Like

  2. M-ai pus pe ganduri Cosmin, insa am studiat sensul cuvantului Feminism.. Dicționar de neologisme – DNFEMINÍSM s.n. 1. Mișcare socială care urmărește dobândirea egalității în drepturi a femeilor cu bărbații. ♦ Doctrină care propagă emanciparea femeii și extinderea drepturilor ei. 2. Stare patologică caracterizată prin dezvoltarea la bărbat a caracterelor sexuale feminine. [Cf. fr. féminisme]. Noul dicționar explicativ al limbii romane – NODEX FEMINÍSM n. Curent politic în mișcarea socială care luptă pentru egalitatea în drepturi a femeilor cu bărbații în toate sferele de activitate. /<fr. féminisme Dicționarul explicativ al limbii romane – DEX '98FEMINÍSM s.n. Mișcare socială care susține egalitatea în drepturi a femeii cu bărbatul în toate sferele de activitate. – Din fr. féminisme, rus. feminizm. Nu regasesc lupta pentru drepturile femeilor sau cautarea egalitatii cu barabatul in toate activitatile in ceea ce a fost scris pe acest blog, insa iti multumesc f mult pentru vizita si pentru ca urmaresti acest blog si pentru ca mi-ai spus deschis parerea ta si voi urmari sa integrez mai bine si polul masculin in ceea ce scriu, deoarece femeia este Regina doar pentru ca barbatul este Imparat, este zeita stralucind la dreapta zeului, este principiul feminin ce doar se completeaza si se uneste cu principiul masculin. Intregul si armonia se regasesc doar in aceasta unitate si joc al completarii si potentarii dintre masculin si femininTe imbratisez si te mai astept cu drag cu comentarii

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s