Uite cine vorbeste :)

Se spune ca doi copilasi gemeni aflati in burta mamei vorbeau unul cu celalalt.

– Tu crezi in viata de dupa nastere?
– Desigur! Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva… Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce urmeaza.
– Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar putea sa arate?
– Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici. Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura…
– Ce ciudat! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura, chiar ca ar fi de ras! Doar noi mancam prin cordonul ombilical… Insa ia sa iti spun eu ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja acum e prea scurt cordonul ombilical.
– Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai altfel decat ne-am obisnuit noi aici.
– Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o permanenta inghesuiala, intr-un intuneric profund.
– Eu nu stiu exact cum va fi daca ne vom naste, dar desigur ca o vom gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi. 
– Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
– Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara ea, nu am fi deloc.
– Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama, asa ca e evident ca nu exista!
– Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim cum mangaie lumea din jurul nostru. Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo!
 (autor necunoscut)

                                                    *
Chiar n-o fi nimic dupa “moarte”?
Cine e “MAMA” in care traim clipa de clipa,fara sa ne inchipuim ca poate exista si o altfel de viata?
******************************************

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

3 thoughts on “Uite cine vorbeste :)”

  1. Interesant dialog !As adauga doar ca dupa parasirea universului placentar, cordonul ombilical al mamei se metamorfozeaza intr-unul energetic prin care legatura mama -copil se mentine,indiferent de distanta fizica dintre acestia,mama simtind sub forma unor impulsuri de energie orice se intampla celui care odata facea parte corporalmente din ea.Iti doresc o zi frumoasa!

    Like

  2. foarte frumos!Privita din alta perspectiva, nasterea si moartea sunt doar treceri in alta lume, pe care fara s-o cunoastem o etichetam ca fiind intunecoasa sau un loc de unde nu se intoarce nimeni; din fericire nu este asa!Iar aceasta discutie intre \”bebelusi\” exact asta ne invata!multumesc!

    Like

  3. Buna ziua ,Vroiam sa va anunt despre un nou site , unic in Romania , prin ceea ce ofera vizitatorilor:-Tradu orice cuvant sau text in orice limba !(romana , engleza , franceza , germana , italiana , etc)-Asculta textul scris in Romana sau Engleza si trimite mesaje vocale la prieteni !Daca considerati util acest site , raman recunoscator daca l-ati accepta ca si comentariu saudaca exista posibilitatea adaugarii in blogroll . http://www.onlinetranslator.ro/ sau codul :Online TranslatorVa multumesc , Tudor

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s