Aminteste-ti ca tu esti asemenea unei flori..

Flori scandalos de erotice..a se privi cu sufletul..

Cum te privesti pe tine insati? Te privesti cu iubire? Vezi in tine frumusetea-dintai?
Aminteste-ti ca tu esti asemenea unei flori..delicata si gingasa, parfumata si plina de culoare..Deschide-ti inima si intreaga fiinta. Respira frumusete..daruieste-te soarelui..iubeste tot ceea ce esti!

***************************************

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

6 thoughts on “Aminteste-ti ca tu esti asemenea unei flori..”

  1. Buna ziua ,Vroiam sa va anunt despre un nou site , unic in Romania , prin ceea ce ofera vizitatorilor:-Tradu orice cuvant sau text in orice limba !(romana , engleza , franceza , germana , italiana , etc)-Asculta textul scris in Romana sau Engleza si trimite mesaje vocale la prieteni !Daca considerati util acest site , raman recunoscator daca l-ati accepta ca si comentariu saudaca exista posibilitatea adaugarii in blogroll . http://www.onlinetranslator.ro/ sau codul :Online TranslatorVa multumesc , Tudor

    Like

  2. Ma simt ca o floare de colt,aproape de soare,puternica,sincera si cu multa dragoste.Te admir si iti multumesc!Sa ai parte de iubire!:)

    Like

  3. Frumusetea este in inima si ochii privitorului, Anita si Ionel. Va doresc si eu zile superbe si mult parfum ..Un citat inspirator, de pe o inscriptie descoperita pe o bijuterie dacica, pentru tine Anita:\”Foarea de colt va fi culeasa NUMAI de vulturi!\”

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s