Femeie adevarata – reaminteste-ti valoarea pe care o ai !


Am primit astazi in casuta mea de email un mesaj foarte frumos dedicat femeilor, intitulat ‘Women on the Clock’. Acest mesaj se incheie astfel:


 TOTUŞI, DACĂ EXISTĂ UN DEFECT AL FEMEILOR,

ACESTA ESTE CĂ ELE ÎŞI UITĂ VALOAREA. 

 autor necunoscut

Am reformulat pentru tine, Femeie ce aspiri sa te desavarsesti in Arta-Feminitatii, acel frumos textprimit, pentru ca el sa surprinda insusirile Femeii Sublime, femeia ce a descoperit ,in ea insasi, esenta Feminitatii. Ti-l daruiesc cu iubire si apreciere tie, Femeie adevarata:

Femeile adevarate au puteri care îi uimesc pe bărbaţi….. 

Îndură greutăţi şi poarta pe aripi poveri,
Dar îşi păstrează dragostea, fericirea, eleganta si bucuria. 

Zâmbesc atunci când ar vrea să ţipe.
Cântă atunci când ar vrea să plângă.
Plâng atunci când sunt fericite
şi râd când sunt nervoase. 
Vizualizeaza si se roaga pentru lucrurile bune  în care cred, pana cand acestea devin realitate. 

Se ridică împotriva nedreptăţii, a foamei, a singuratatii si e impresionant felul in care reusesc sa fie ca niste adevarate mame fata de toate fiintele.
Inving lipsurile, pentru ca cei in nevoie să aibă ceea ce le este necesar.
Merg la doctor cu un prieten speriat. Iubesc necondiţionat.

Plâng atunci când copiii sau ele insele au succes
şi se bucură atunci când prietenii lor primesc premii.

Sunt fericite si induiosate atunci când aud despre o naştere sau o mare iubire.
Li se zbate inima si sunt prompte in a-si oferi ajutorul atunci cand un prieten este in impas.

Jelesc la pierderea unui membru al familiei, la un eveniment dureros,  totuşi sunt cele mai puternice exact atunci când cred că nu le-a mai rămas deloc putere.

Ele ştiu că o îmbrăţişare şi un sărut
pot vindeca o inimă rănită.

Femeile sunt de toate mărimile, formele şi culorile.
Conduc, zboară, merg pe jos, aleargă sau îţi trimit e-mailuri,sms-uri si scrisori de dragoste, ca să-ţi arate cât de mult le pasă de tine. Uneori chiar plang, chiar de e greu de inteles, tot din acelasi motiv.


Inima unei femei este ceea ce ţine lumea în mişcare. 

Ele aduc bucurie, frumusete, speranţă şi dragoste.
Ele au intotdeauna iubire, resurse şi inspiratii.

Ele oferă sprijin moral si sufletesc familiei şi prietenilor. Nu dau niciodata inapoi cand e timpul sa ofere o mana de ajutor.
Femeile au puterea de a ierta orice si de a invata din greseli si forta de a iti oferi libertate, pentru ca tu sa inveti singur(a), din propriile tale greseli. Ele nu cred in (si nu folosesc) reprosuri si cicaleli, dar au in schimb rabdare cat Pamantul. Sunt generoase si credinta lor in Bine nu poate fi de nimic zdruncinata.

Femeile adevarate stiu si isi amintesc ca totul are un rost, iar atunci cand nu mai stiu cum sa faca fata unei situatii nu se nelinistesc, ci se roaga. Sunt serene si in momentele cheie au, datorita credintei, cele mai surprinzatoare si eficiente solutii si cele mai .bune idei
Ele stiu ca “vorba dulce mult aduce” si dulceata picura de pe limba lor. Ele cunosc forta magica a unui zambet si se imbodobesc ca niste regine, cu cele mai frumoase calitati.
Imbratisarea lor e cea mai calda chemare si pieptul lor cel mai atotcuprinzator adapost.

Femeile adevarate au lucruri vitale de daruit
şi totul de oferit.

Reaminteste-ti valoarea pe care o ai!
************************************************
Anima
(dedic acest articol Atenei, o femeie adevarata, ce imi starneste o vie admiratie )

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

8 thoughts on “Femeie adevarata – reaminteste-ti valoarea pe care o ai !”

  1. Multumesc Bexy si Simi. Cred ca fiind in comuniune, sustinandu-se si actionand in acelasi unison sufletesc, femeile adevarate pot face minuni si schimba in bine, intai mediul inconjurator, iar apoi, gradat, fata acestei lumi

    Like

  2. as mai spune si altele:o femeie devarata nu confunda iubirea cu amorul(sexul). de aceea ea face mai degraba dragoste si nu \”amor\”.o femeie adevarata stie ca dragostea nu inseamna doar un grotesc schimb de fluide si calitati, de aceea nu va cauta neaparat sa si faca iubiti pentru a le asimila calitatile, ci va lasa lucrurile sa evolueze firesc.O femeie adevarata stie ca e feminitatea ei inseamna mai mult decat \”senzualitate\” si are grija ca, inainte de a se \”deschide\” erotic sa si deschida mintea si inima.o femeie adevarta stie ca feminitatea nu se masoara in kilograme nici in marimea sutienului. de aceea, ea pune pe primul rafinamentul,inteligenta,devotamentul, iubirea, frumusetea adevarata, si nu doar vitalitatea bruta. pe scurt, ea stie care sunt diferentele dintre o femeie si o femela.O femeie adevarata stie ca nu este adevarata doar pentru ca i s a spus si se crede asa. Ea stie exact ce calitati si ce defecte are. Inainte de a se consideraa o \”zeita\”, o femeie adevarata, \”urmareste\” sa fie in primul rand o fiinta umana cat mai buna posibil. O femeie adevarata nu se autoiluzioneaza.Mai sunt si altele, insa de ajuns acum. Sper ca femeile adevarate sa accepte aceasta provocare si pastreze acest post. un barbat

    Like

  3. Ma bucura foarte foarte mult ca barbatii sunt interesati de tema feminitatii traita ca o arta(si este si firesc, pentru ca arta-feminitatii este menita a ii incanta spontan si firesc pe ei, cei care sunt aceia care cauta femeia adevarata- polii se atrag de la sine).Cat despre a sterge acest post nu se pune problema, caci parerea barbatului conteaza intotdeauna pentru femeia care cauta calea spre Eternul Feminin..Femeile adevarate recepteaza cu atentie toate cuvintele adresate lor si pastreaza in minte si inima, din multele \”mesaje'' pe care le primesc de la barbati, de la femei sau de la Viata pur si simplu LECTIA care se ascunde in spatele cuvintelor..Te mai astept(am) cu drag in taramul Feminitatii, care este prin definitie deschis si primitor.Cred ca toate comentariile cititorilor ajuta acest blog sa se imbunatateasca..ma ajuta pe mine sa scriu despre ceea ce va intereseaza cu adevarata si va ajuta, ma inspira si va multumesc pentru toate cuvintele pe care va faceti timp sa le scrieti aici, la ARTA-FEMINITATII

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s