Feminitate libera


Puterea de atractie a femeii ce debordeaza de energie si incredere in sine, exprimandu-se liber :
**********************************************

Anima

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

5 thoughts on “Feminitate libera”

  1. Muzica -modeleaza sufletul,iar dansul-pe un asemenea fond muzical ,ne ajuta sa intelegem cat de insesizabila este granita dintre corp si suflet,exprimand inefabilul.Va urez o duminica cat mai placuta !

    Like

  2. Multumesc Laura, ma bucur din suflet..pentru ca pun foarte mult din inima mea in ARTA-FEMINITATII. Articolele publicate pana acum sunt mai mult o introducere in lumea feminitatii, urmeaza sa aprofundam din ce in ce mai mult, cu tehnici feminine, arhetipuri, metode de \”infrumusetare\” a sufletului in primul rand, dar si a modului de exprimare a acestuia, de modelare a trupului si a modului de a gandi , de accesare a inzestrarilor noastre naturale, innascute si perfectionare in arta feminitatii. Suntem femei, iubite, muze si zeite si fiecare fateta minunata a feminitatii nostre este un dar pe care ni-l putem oferi noua insene si lumii intregi autodescoperindu-ne si explorand misterul fascinant al bucuriei de a fi Femeie.Ca orice arta si arta feminitatii aduce cu sine incantare si revelatii .Iti multumesc , Suflet de Femeie

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s