Un secol de feminitate in imagini I

 Imi doresc ca prin aceasta istorie in imagini sa intram in contact si sa ne familiarizam nu cu moda anumitor epoci, ci cu Feminitatea, asa cum a luat ea diverse forme in timp si mai ales cu acel “ceva” ce ramane, dincolo de schimbatoarele vremuri…ceea ce emana dintotdeauna si intotdeauna din privirea, din gesturile gratioase, din atitudinea si expresivitatea femeii ce se exprima pe sine insasi.
De aceea, am ales dintre sute de fotografii, pentru fiecare perioada istorica, doar cateva imagini, din care emana acel inegalabil “parfum de femeie”.
…si fotografii cu acele femei care radiaza, pe care se citeste ca sunt cumva constiente de acest “parfum” si reusesc sa il “dozeze” cu maiestrie, ca pe o potiune magica, oferindu-ne o strafulgerare a Eternului Feminin.

****************************

1900 – 1920

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

One thought on “Un secol de feminitate in imagini I”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s