O gluma pe zi…

…si una pe noapte:))

Dar sa ne ocupam deocamdata de cea pe zi, caci ceasul arata ora 17.20 🙂 :

Un barbat era satul de a mai merge la munca in fiecare zi iar sotia lui sa stea acasa. Voia sa vada cu ochii lui ce se petrece in timp ce el muncea din greu la birou, zicand astfel: Doamne eu merg la servici in fiecare zi si muncesc 8 ore pe zi, in timp ce sotia mea sta fara nici o grija acasa. Vreau ca si ea sa stie prin ce trec eu zilnic, asa ca, te rog, permite-mi sa facem schimb pt o zi. Amin! 

Dumnezeu, in minunata sa intelepciune, i-a indeplinit dorinta.
Dimineata urmatore, destul de sigur pe sine, barbatul se trezi in pielea sotiei sale.

S-a ridicat, a gatit micul dejun pt sotulul sau, a trezit copiii, le-a pregatiti hainele, le-a servit micul dejun, le-a facut pachetele pt scoala, i-a dus la scoala, a venit repede acasa, a adunat toate hainele si a dus hainele la spalat, s-a dus la banca, s-a dus la cumparaturi si din nou acasa ca sa lase cumparaturile; apoi a plecat sa plateasca cheltuielile lunare. Revenita acasa a curatat cutia pisicii si a imbaiat cainele. Era deja ora 13. A facut paturile, si a adunat alte rufe, a aspirat in toata casa, a sters praful si a spalat bucataria.
A fugit apoi la scoala dupa copii cu care, pe drum, a intrat in discutii contradictorii. Acasa a pregatit din nou laptele si biscuitii pt copii si s-a ocupat de ei pt ca sa isi faca temele. Apoi si-a instalat masa de calcat si a inceput sa calce uitandu-se cu coada
ochiului la TV. La ora 16:30 a inceput sa curete cartofii si sa spele legumele pt salata, a gatit si a pregatit mancarea de cinaDupa cina, din nou, a spalat toata bucataria, vasele, a adunat din nou toata hainele, a facut baie copiilor si
i-a pregatit pt culcare. La ora 9 era deja extenuate datorita trebulilor din timpul zilei, dar pt ea ziua nu s-a terminat inca
era asteptata in pat de sotul sau pentru a face dragoste, lucru pe care le-a facut cu brio, fara ca sa aiba plangeri din partea partenerului.
 A doua zi barbatul s-a trezit si imediat a venit in genunchi inaintea lui Dumnezeu si I-a zis: Doamne, nu stiu la ce m-am gandit cand am cerut sa fiu in pielea sotiei mele…am gresit asa de mult sa o invidiez pe sotia mea crezand ca sta degeaba acasa toata ziua… Te rog, te rog mult, dar te rog, fa schimbarea la loc cum eram! Amin!

Dumnezeu in infinita Sa intelepciune i-a replicat: Fiule, cred ca ai invatat o lectie buna si bucuros as face
schimbarea inapoi…dar vezi tu…va trebui sa astepti 9 luni …noaptea trecuta tocmai ai ramas gravida si va trebui sa si nasti….!

:)))))


P.S. mentionez ca este doar o gluma simpatica, nu cred in feminism si nu cred ca femeia este superioara barbatului. Fiecare are darurile si munca sa, menirea si inzestrarile proprii, specifice, care se completeaza . Barbatii sunt la fel de ocupati ca si femeile… cel mai mult cu a ne face fericite.

Sper deci ca si barbatii sa rada la fel de copios la citirea caestei glume, mai ales ca simtul umorului e o calitate ce ii caracterizeaza .

O zi frumoasa si nu uitati sa va spuneti glume unii altora..si noaptea!:)
**********************************************
cu drag, 

Anima


Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

2 thoughts on “O gluma pe zi…”

  1. Sarut-mana,Anima !Felicitari pentru blog !Va urmaresc cu mult interes de cateva saptamani.Articolele postate se adreseaza ochiului,mintii si sufletului,oferind o imagine a femeii,o prezentare a misterului feminin care ii este de real folos si barbatului … \”O gluma pe zi…\” este o tema foarte interesanta .O voi aborda-o si eu pe blogul meu, \”IONEL MESAROS-BLOG PERSONAL\” ,pentru a reechilibra si imbogati tematica.Va sugerez doar sa continuati sa postati !Va doresc o zi minunata !

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s