Ce il fascineaza pe barbat la o femeie..


“Ceea ce ma fascineaza cel mai mult la tine
nu sunt acesti ochi frumosi
plini de mister
nici parfumul tau fin
cu atat mai putin pielea ta suava – plina de mângâieri
nici gesturile tale simple
si nici buzele tale umede de dorinta

Ceea ce ma fascineaza cel mai mult la tine
este lacrima ta de bucurie
suspinul tau de placere
si strigatul tau de libertate.”

(Jose Eduardo Camargo)

*********************************
Anima

(multumesc prietenelor mele pentru aceasta poezie foarte revelatoare)

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

2 thoughts on “Ce il fascineaza pe barbat la o femeie..”

  1. Ce imi doresc nou de la acest blog? Ce idei am de de rubrici noi care sa ne ajute sa invatam impreuna mai mult despre noi insine? Public 2 dintre sugestiile mele pentru care m-am inspirat din stilul meu de viata: 1. SECTIUNE UPLOAD – DOWNLOAD 1-2 MINUTES MUSIC TRACKS, muzica de relaxare, muzica ce imita sunetele naturii, melodii de suflet nu neaparat cu text ci o muzica ce ne reprezinta. Asa cum se publica poze si povestea pozei (deci pana acum s-a mers pe latura vizuala), de acum incolo am putea include latura AUDITIVA 2. SECTIUNEA MICI INTERVIURI CU NOI – de genul, membrii fideli ai acestui blog pot elabora o scurta fisa cu intrebari cu si despre noi, pe care ulterior o publicam si cine doreste raspunde, cine nu nu. Ideea e sa ne cunoastem mai bine aspiratiile spirituale, divine, inaltatoare, obiectivele generale in viata, punctul nostru de vedere, cum anume credem ca ne putem transforma in mai bine s.a.m.d. Am multe idei pentru intrebarile pe care sa le includem, dar bineinteles ar trebui sa facem o lista „interactiva”, adica discutam 1 luna, 2 despre ele, apoi unim intrebarile si ideile tuturor, facem o selectie si le lasam doar pe cele esentiale. Exemple de intrebari ce as propune sa fie in „fisa” noastra de intrebari „Getting to know each other” a) pe cine admiri si ce calitati doresti sa asimileazi de la acea fiinta? d) care crezi ca este menirea tea in aceasta viata? b) cum vezi tu autotransformarea? Ce ai putea sa faci azi si acum ca sa fii mai buna, mai compasiva decat acum 1 ora sau 1 zi?

    Like

  2. Draga mea anonima cu idei foarte bine conturate, iti multumesc foarte mult pentru acest comentariu si pentru idei. Ma bucur foarte mult sa vad ca imi raspundeti, ca in femei exista dorinta de autocunoastere, de comuniune cu celelalte suflete feminine, de armonizare si de a fi tot mai feminine. Cred cu tarie ca una dintre cele mai importante meniri ale vietii oricarei femei este sa fie cat mai feminina. De aceea ne-am nascut femei, ca sa cunoastem in profunzime si sa rafinam pana la rang de arta feminitatea, ce inseamna a fi Femeie. Am observat ca intotdeauna atunci cand o femeie a inceput sa se ocupe de dezvoltarea feminitatii ei, viata ei s-a imbunatatit considerabil, in toate planurile vietii-si in plan personal si in plan relationar si in plan profesional si in plan spiritual. Exista o magie aici, in arta de a fi femeie. Omagie a propriului nostru suflet.Nu stiu cum pot face upload la melodii, as avea multe melodii foarte foarte frumoase pe care mi-as dori sa vi le impartasesc..poate ma ajuta cu o sugestie cineva mai experimentat in lucrul pe net?Cat priveste dialogul intre femei, este o idee pe care o iubesc..ne-ar trebui insa un forum…in functie de poplaritatea blogului si interesul vostru, ma voi orienta spre a cumpara un domeniu pentru site-ul ARTA-FEMINITATII, cred ca ar fi un spatiu mai versatil, cu mai multe optiuni.Astept cu drag toate sugestiile, intrebarile, povestirile voastre si da, ma voi gandi cum putem comunica mai eficient, cum ne putem explora pe noi insene mai adanc, prin intrebari si meditatii asupra starii de feminitate si cum ati putea voi, femei minunate, sa comunicati intre voi direct.Va imbratisez pe toate laolalta cu drag, Suflete Feminine pline de savoare si parfum..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s