Silueta ta – importanta ; dar vitalitatea si sanatatea ta – mult mai importante!

In zilele noastre, femeile se straduiesc din rasputeri sa fie cat mai slabe. Oare de ce?

Un corp armonios, cu forme feminine, de clepsidra, cu talie frumos conturata si emanand sanatate si buna-stare, care arata despre tine ca te ingrijesti, este cu adevarat un atribut al feminitatii, este atragator si atrage privirile, ba mai mlt, inspira, caci este o incarnare a frumusetii. Dar a dori sa fii slaba? Hmm..

Ma gandesc la acea expresie..”este o fiinta slaba”..care inseaman o fiinta fara forta, fara vigoare, care nu se poate impune, nu atrage atentia, nu se pot pune baze in ea..

Naturaletea te face frumoasa. Fii ingrijita, armonioasa, radioasa, sanatoasa. La sfarsitul zilei sa simti ca inca mai ai de unde darui, ca ai un preaplin, ca in situatii mai grele poti face fata cu succes, ca pofta ta de viata este molipsitoare si revigoranta..ca ii poti sustine pe cei dragi tie. Fii o femeie puternica. Asa cum natura te-a facut. Daca esti genul de femeie cu sanii mari si forme voluptoase bucura-te de asta. Fa din formele tale un atu. Din energia ta debordanta un mijloc de seductie. 

Acea stare de bine si de forta interioara, acel sentiment implinitor ca esti plina de resurse ar fi cel mai natural indiciu pentru cat de implinita fizic trebuie sa fii. Pentru cat de implinita fizic AI NEVOIE sa fii spre a face cu succes si feminitate fata vietii. Aminteste-ti ca feminitatea este caracterizata de verbul “a hrani”. Este o energie care impregneaza si hraneste ceea ce este bun si creste in jur.

Fii o forta feminina! Fii seducatoare si voluptoasa. Ai incredere in tine si in trupul tau. Iubeste-te.

Ai grija de tine, ca de un lotus demn de toata dragostea ta.

**********************************************
Anima

 
 

“Lipsa vitalităţii conduce rapid la boală, la cedarea în faţa stresului, la o slabă putere a voinţei şi la anihilarea perseverenţei. Când un om este bolnav sau devitalizat, talentele şi creativitatea sa nu sunt optimizate. De aceea, gestionarea şi susţinerea vitalităţii reprezintă un element important în atingerea succesului şi a stării de împlinire.

Orice om are o aură vitală, care acţionează la fel ca o baterie. Această energie este factorul determinant al vitalităţii şi puterii noastre de muncă. Dacă folosim această vitalitate fără a o înlocui, ne simţim epuizaţi. Pierderea continuă a energiei vitale, care poate fi provocată de stres şi de oboseală, accelerează procesul de îmbătrânire, iar omul se poate îmbolnăvi.

La fel ca în cazul diferitelor modele de telefoane celulare, unii oameni se nasc cu o baterie vitală care ţine foarte mult, în timp ce alţii se golesc foarte rapid de energie. Acest lucru depinde inclusiv de starea lor mentală şi emoţională. Vestea bună este că aproape oricine îşi poate reîncărca bateria vitală prin anumite metode specifice, cum ar fi respiraţia, exerciţiile fizice, somnul profund, o dietă alimentară corectă. (…)

De ce este atât de importantă vitalitatea pentru atingerea succesului şi a stării de împlinire interioară? Răspunsul este simplu: deoarece reprezintă un ingredient major pentru dezvoltarea puterii voinţei. Fără această putere a voinţei, succesul este aproape imposibil de atins şi menţinut vreme îndelungată, iar împlinirea interioară nici nu poate fi imaginată. Iubirea şi inteligenţa creatoare sunt necesare, dar nu şi suficiente pentru atingerea unui succes plenar şi a unui împliniri de durată.

Vitalitatea  şi puterea voinţei reprezintă motorul care vă poate ajuta să urcaţi pe munţii vieţii, combustibilul fără de care nu vă puteţi realiza visele.

Vi s-a întâmplat vreodată să vă treziţi dimineaţa simţindu-vă prea slab sau prea obosit pentru a vă asuma o sarcină importantă sau pentru a începe un nou proiect? Aţi trăit vreodată sentimentul că nu mai aveţi putere? Ce se întâmplă în asemenea cazuri?

Răspunsul este legat de vitalitate şi de puterea voinţei. Dacă nivelul vitalităţii este redus, omul devine ca o maşină sau ca un telefon celular cu bateria moartă. Oricât de inteligent, hotărât sau entuziast ar fi, când îi lipsesc vitalitatea şi puterea voinţei, el nu mai poate funcţiona corect. Vitalitatea este combustibilul care alimentează succesul şi realizările de orice fel. Fără ea, talentele şi ambiţiile noastre rămân golite de conţinut. Mulţi oameni de succes devin predispuşi eşecului când nivelul lor vital scade.

În egală măsură, vitalitatea afectează aptitudinile şi atitudinile mentale şi emoţionale. Oamenii cu o vitalitate mai mare se bucură de o sănătate mai bună, iau decizii mai bune, rezolvă problemele mai eficient şi reuşesc să cultive relaţii de o mai bună calitate.

Maximizarea performanţei depinde direct de puterea voinţei de a depăşi stresul şi dificultăţile inerente ale vieţii. Chiar şi capacitatea de depăşire a temerilor, depresiei şi bolilor depinde de puterea voinţei, susţinută la rândul ei de nivelul vitalităţii.”

Vitalitatea este bateria vietii.

fragment “De la succes la împlinire”, Del Pe, Editura Mix

**************************************************
Am pregatit in continuare pentru tine doua videoclipuri ce pun in lumina frumusetea femeilor cu forme rotunde. Cele dintre voi care sunt suple de la natura sunt cu siguranta si ele mandre de trupul lor. Atata vreme cat emani vitalitate, atata vreme cat ai un preaplin de energie care iti permite sa realizezi toate actiunile pe care le doresti, atata vreme cat ai in permaneta o stare de bine si o mare bucurie de a trai fii sigura ca ESTI FOARTE FRUMOASA!

***************************************************

Author: Alina Dospinescu

Psiholog, trainer si Specialist in Academia Femeilor, Alina ajuta femeile sa se deschida fata de energia sacra a feminitatii si sa faca din viata in trup de femeie o binecuvantare pentru sine si pentru cei dragi. In calitate de facilitator de workshopuri si Grupuri pentru femei, ofera nu doar consilere si ghidare prin exercitii practice de feminitate (fata in fata si online), ci si caldura sufleteasca si incredere in sine femeilor cu care lucreaza, pentru ca stie ca orice transformare porneste in primul rand din inima. Alina aduce bucurie, iubire, transformare si o scanteie de magie divina in viata femeilor ce aleg sa descopere feminitatea lor unica si fascinanta in minunatul cadru al Grupurilor de Feminitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s